Julia

 
Vad passar väl bättre en lite halvmulen tisdag som denna än att kika tillbaka på en av sommarens härliga studentfotograferingar? En solig förmiddag för två veckor sedan träffade jag Julia i Rejpelt för att fotografera hennes studentbilder. 
 
 
Vi höll till vid Storberget, och aldrig hade jag väl kunnat tänka mig att det skulle finnas en så oändlig mängd med fina fotoplatser där. Alléer med perfekt skugga, vackra gamla bodar och till och med en väderkvarn.
 
 
Det var som gjort för vöråstudenten Julia och hennes blekrosa långklänning.
 
 
Solljuset var starkt så vi höll oss till de skuggiga platserna med mjukt ljus. Museiområdet vid Storberget kvalade direkt in på min lista över favoritfotoplatser i Vörå, så hit kommer jag absolut att återvända fler gånger. Och stackars Julia fick så många bilder att hon kommer få ha olika foto på varje tackkort hon skickar ut. :')
 
 
Grattis till studenten, Julia!
#1 - matilda

Vilka fina bilder! Skuggiga platser en solig dag har nästan blivit min nya favorit fotomiljö! Bilderna blir klara på ett helt annat sätt än i kvällsljus till exempel.

Svar: Tack Matilda! :) Ja just den typen av bilder blir oftast så himla fina. Det gäller bara att hitta de där platserna som har tillräckligt jämn skugga, och det är inte alltid så lätt.
TIDSTJUVEN

#2 - ellenlundis

Vackra bilder ♡

Svar: Tack fina du :)
TIDSTJUVEN

#3 - The Futurista

Jattevackra studentbilder! De ar helt perfekta! Hon ar sa vacker pa alla bilder.

Svar: Tack så mycket :)
TIDSTJUVEN