2017-06-12 | 23:02:00

Att sälja på loppisrace

 
På den tredje dagen återuppstod jag från de döda.
(Eller i alla fall från zombietillståndet.)
 
Igår morse när jag kom hem efter det andra nattskiftet började jag genast fixa och ställa till inför loppisrace tillsammans med mamma och faster, och sedan var det full rulle hela dagen. Jag hade hoppats på att hinna ta en powernap innan loppisracet började men det hann jag dessvärre inte, så när racet sedan var slut och allting var undanstädat somnade jag som en klubbad säl och sov fjorton timmar i sträck. :') Vaknätter följt av en dag med noll procent sömn och hundra procent social samvaro är inte nådigt.
 
 
Men loppisracet ja, det var ändå roligt. Typiskt nog regnade det halva dagen, men vi ockuperade ett av gårdens cykelförråd och hade därmed tak över huvudet och ordentligt med utrymme för både försäljare och köpare. Fast jag misstänker att det nog var många loppisshoppare som avskräcktes av vädret. Det är ju inte lika roligt att köra runt i regnväder som det är när det är soligt och fint.
 
 
Faster sålde märkeskläder från Dockers, Tee Library och Levi's. Jag hade gärna köpt upp hela lagret själv.
 
 
Galgarna med vintageklänningar glesnade snabbt, och i slutet av dagen fanns det bara någon enstaka klänning och kavaj kvar på ställningen. Det var roligt att se att alla klänningarna kom till så fina nya hem.
 
 
Något annat som sålde bra var mammas plantor. De plantor som lämnade kvar fick flytta in i min lastpallsodling, så nu är det problemet också löst.
 
 
Mest succé gjorde ändå Sputnik, som kastade sig framför kundernas fötter, gjorde sig till och myste till max av all uppmärksamhet han fick under dagen. Fjantkatten.

Finheter
ellenlundis

Såg trevligt ut :)

2017-06-20 | 17:27:53 | http://finlandsgullet.wordpress.com/
Kommentera:
Kom ihåg mig?