2017-07-26 | 23:20:00

Solnedgång och doften av älggräs

 
Sommaren är flyktig. Ena stunden är den inte här, sedan är den plötsligt här och sedan är den borta igen lika snabbt som den kom. Och på den där korta tiden när den är här borde man hinna med minst trippelt så mycket som när den inte är här. Man blir ju stressad med mindre.
 
Det är så många såna där typiskt somriga saker som jag inte hunnit göra i år (ha grillkvällar på bakgården, åka ut till sommarstugan på berget vid havet, sola på en strand, bada...) och nu känns det som att sommaren snart är på slutrakan. Men det är okej. Jag har bestämt mig för att inte stressa över allt jag inte hinner göra den här sommaren, för just nu är det förstås jobbet och husrenoveringen som måste prioriteras. Det är omöjligt att hinna med allt, och jag vill kunna satsa på det jag gör istället för att stressa från en sak till en annan.
 
 
Ikväll begav jag mig ut på en liten fotoutfärd för att försöka fånga julikvällen på bild. Det låg en tunn dimslöja över fälten, den angenäma doften av älggräs spred sig från dikesrenarna och solen gick ned med ett rosaaktigt sken. Jag har verkligen saknat de här spontana små fotoutflykterna på sistone. Det där suget att hoppa i bilen för att åka till någon fin plats och fotografera har varit borta en tid, men ikväll kom det tillbaka.
 
 
Min semestervecka har som ni vet redan passerat, men lyxigt nog har jag en ny minisemester halva den här veckan och halva nästa. Det är en låtsassemester som egentligen består av övertidstimmar som jag behöver ta ut och helt vanliga lediga dagar, men det känns som en semester. Till skillnad från den förra semesterveckan som jag maxade med program blir det här en lugn vecka med tid för återhämtning.
 
 
Och till helgen vankas bröllop! Jag måste bestämt se till att ladda upp med näsdukar. ♥
 
 
Sara och jag gick på en långpromenad tidigare under kvällen, och med två timmar promenad i benen lär jag garanterat sova gott inatt. Vi hörs på nytt imorgon!

Finheter
Rebecca Adnell

Så härliga bilder!

2017-07-27 | 00:29:08 | http://rebeccaadnell.se/
Joanna-Livet med psykisk ohälsa

Så fina bilder

2017-07-27 | 10:02:28 | http://www.joannahalvardsson.se
Viktoria

Vädret har verkligen varit sämst i sommar.

2017-07-27 | 17:27:08
Isa Bylund

Du tar verkligen otroligt fina bilder, så vacker stämning <3

2017-07-27 | 17:52:06 | http://isabyl.blogg.se/
Kommentera:
Kom ihåg mig?