Nästan som ett sommarläger

 
Semesterveckan fortstätter. Jag skulle lätt kunna vänja mig vid att vara ledig hela dagarna så här. Plötsligt hinner man umgås med folk och hitta på så mycket roligheter.
 
 
På tisdagen och onsdagen spenderade jag kvalitetstid tillsammans med sju av mina allra käraste studiekompisar. Alla andra dagar är vi åtskilda på olika orter i Finland, men under två dygn var vi alla samlade under samma tak.
 
 
Mina svärföräldrar var så snälla och lånade ut sin sommarstuga, så hela tisdagen huserade vi i Vexala.
 
 
Vädret var inte det bästa – vågorna slog mot strandkanten och åskan mullrade – men när man får spendera tid tillsammans med vänner spelar vädret ingen roll.
 
 
Vi grillade, badade bastu, doppade oss i det iskalla havsvattnet, skrattade och sjöng. Det kändes precis som att vara på ett sommarläger tillsammans med sina bästa vänner.
 
 
Gästboken pyntades med en bildserie som sammanfattade vårt Vexalaäventyr mycket bra.
 
 
På onsdagen styrde vi sedan kosan vidare mot Solf, med en liten avstickare via Mikaels och mitt renoveringsprojekt på vägen. I Solf hängde vi hos Anna och myste till det med ännu mer bastubad. Och badtunna!
 
 
Stella var förstås också med – till och med i bastun!
 
 
De två dygnen kan nog bäst sammanfattas med orden skratt, bastu och mat. Och vad är väl bättre än det. ♥
#1 - hanna, förbanna

härliga bilder!

#2 - Ida-Marie Jungell

Åh vilken härlig kväll :D OCH VOVVEN ALLTSÅ <3

#3 - Sabina

Vilka fina bilder du fått! (Som vanligt i o för sej :D) E de okej om ja lånar nån då ja själv e så dålig på att få bilder knäppta? :)

Svar: Tack! 😘 Jodå absolut, låna på bara!
TIDSTJUVEN