Loppissnack på radio

Var det någon som råkade höra mig på radio igår morse? Jag var med i Yle Vega och pratade om loppisar i egenskap av loppisshoppare och loppisentusiast. I samma intervju medverkade också Sara som grundat ett facebookloppis och Andreas som är VD för Comboloppisarna i Vasa.
 
 
Själv missade jag sändningen och den verkar tyvärr inte gå att höra i efterhand, men artikeln Loppisar på nätet växer men butikerna har också en plats på Svenska Yle baserar sig på radiointervjun. Loppisar har ju blivit så otroligt populära på sistone, och med tanke på att människor blir allt mer medvetna om hållbarhet och miljövänlighet tror jag inte att loppisarna är något som kommer att försvinna i framtiden heller. Och så är det ju bara så spännande att gå på loppis! Det är en skattjakt där man kan göra riktiga superfynd.
 
Ni hittar schemat över sommarens alla gårdsloppisar och loppisrace i Österbotten här → Vårens och sommarens loppisschema 2017 eller genom att klicka på bilden i bloggens högerspalt om ni läser via dator. Jag har alldeles nyss uppdaterat det med nya loppisar som jag fått tips om. :) In och kika!