2017-07-14 | 15:47:42

Emelie

 
Jag har haft så många fina fotograferingar i sommar, och nu är dags att kika tillbaka på en till av dem. Emelie gav mig nämligen lov att visa ett par bilder från hennes studentfotografering i Maxmo. Efter att vi varit tvungna att boka om den här fotograferingen två gånger på grund av regn satte vi vårt hopp till tredje gången gillt och på midsommarafton träffades vi vid Tottesunds herrgård.
 
 
Det var en mulen förmiddag och vi var tvungna att vara snabba ifall regnvädret skulle behaga att uppenbara sig ännu en gång. Men regnet höll sig som tur borta, och de tjocka molnen som dolde solen gjorde att vi kunde utnyttja hela gårdsplanen vid Tottesunds herrgård utan att behöva vara rädda för ojämnt och starkt solljus på bilderna. Det fina med mulna dagar är just att det går att fotografera på sådana ställen som det inte hade gått en solig dag – och det syns inte på bilderna.
 
 
Det är rätt hisnande att tänka hur mycket herrskapsfolk som spenderat dagarna i just den här parken sedan 1600-talet när den första herrgården uppfördes här. Den nuvarande huvudbyggnaden uppfördes på 1800-talet, och det sägs att herrgårdens spöke, Den Vita Frun, går igen här. Spännande tanke. Syrenbuskarna och de gamla knotiga trädstammarna gjorde sig så fint i bakgrunden på bilderna, och Emelie var vacker som en dag. Hon smälte utan problem in i herrgårdsmiljön.
 
 
Grattis till studenten, Emelie!

Finheter
Jessica

Så fina porträtt! Älskar syrenen på de övre bilderna!

Svar: Tack Jessica! :) Syrenbilderna blev mina favoriter också.
TIDSTJUVEN

2017-07-14 | 17:09:58 | http://jessical.blo.gg/
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Så fina bilder

2017-07-14 | 20:15:17 | http://www.joannahalvardsson.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?