2017-01-22 | 14:03:50

När teaterkvällen blev till en biokväll

 
Ibland blir saker och ting bra trots att de inte blir som det var tänkt att de skulle bli.
 
I över en månad hade jag sett fram emot torsdagen den nittonde januari, för då skulle jag få gå på Pleppo 2 på Wasa Teater tillsammans med sambon, min storebror och hans fru. Ursprungligen hade vi biljetter till en föreställning som skulle gå av stapeln redan i början av januari men den föreställningen blev i ett tidigt skede inställd och vi fick boka om biljetterna till den nittonde. Vi hade alla fyra pusslat och fixat för att få dagen att gå ihop och var mycket peppade inför kvällen...
 
Ett par timmar innan föreställningen ringde dock telefonen... och Wasa Teater meddelade att föreställningen vi skulle gå på tyvärr var inhiberad. Igen. Så nu får vi alltså boka om biljetterna. Igen. Sambon och jag köpte biljetterna som julklapp åt brorsan och svägerskan men vi får se om vi någonsin kommer oss iväg på den här showen. Ödet verkar vilja annorlunda.
 
Nåväl, eftersom vi nu ändå hade kvällen ledig passade sambon och jag på att utnyttja torsdagkvällen till att hitta på någonting annat roligt istället för att sitta hemma och deppa över teaterföreställningen som inte blev av. Vi begav oss till Tesses Café för att äta burgare.
 
 
Och med kaffet i högsta hugg styrde vi sedan kosan vidare mot Vasa...
 
 
...för att gå på bio. Vi hade fått biobiljetter i julklapp från min lillebror (upplevelsejulkappar är bäst <3) och använde dem för att se filmen Fantastiska vidunder och var man hittar dem.
 
 
Denna Harry Potter-nörd var mycket ivrig.
 
 
BioRex i Vasa har genomgått en förändring, och det här var första gången jag var dit efter renoveringen. Numera finns det sex olika salar i biografen, och vi var lite fundersamma över varför det bara fanns 34 platser i REX-salen där vår film skulle visas. Vi blev dock mycket förtjusta när det visade sig att det var en sal med extra breda säten och galet mycket fotutrymme - det fanns till och med en fotpall framför varje säte! Så himla lyxigt och bra. Hädanefter tänker jag bara gå på bio om filmerna visas i den här salen. Jag tror bestämt att jag till och med tar med mig en filt för att riktigt mysa till det nästa gång. ;)

Finheter
Christina

Vi hade också bokat biljetter två gånger till Pleppo två men hamnade att boka om första tillfället och vid andra tillfället var sambon i jobb så då fick jag snabbt sälja våra biljetter. Beslöt efter det att vi inte kommer se föreställningen, eftersom det har oturats för oss två gånger redan.

Svar: Attans, vilken otur ni också har haft med Pleppo 2! :( Jag sätter mitt hopp till att det är tredje gången gillt som gäller och att allt det här ombokningskrånglet i slutändan ska vara värt det.
TIDSTJUVEN

2017-01-22 | 14:30:53 | http://finachristinas.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?