2017-01-17 | 10:57:00

En lördag utan jobb

Det här med att ha ett heltidsjobb, ett deltidsjobb, ett socialt liv och en blogg visade sig vara en knepig ekvation. Men jag jobbar på att lösa den. Tillsvidare kan vi ta en titt på vad jag hade för mig i lördags. Då var jag nämligen ledig och spenderade dagen här ↓
 

I ett soligt Vasa. Sambon skulle hämta ut en lånebil, så jag passade på att haka på som sällskapsdam.
 
 
Jag lyckades övertala honom om att vi skulle gå på loppis i samma veva. Jag vet inte när jag strosat runt på loppis senast, men i lördags blev det alltså ett besök till loppisfavoriten Combo. Där fanns det glittriga hjortar på inredningssidan.
 
 
...och massor av snygga metallbokstäver på loppissidan!
 
 
De härstammar säkert från någon gammal butik och var så fina att jag hade kunnat köpa dem på direkten om jag bara haft någonstans att ställa dem. Men vad gör man med ett gäng metallbokstäver i storlek XL egentligen? Bygger ett bord? Sätter upp på väggen?
 
 
Efter loppisbesöket var våra magar hungriga och jag lurade med Mikael på sushi.
 
 
Vi kan väl säga som så att jag blev extremt mätt efter att ha ätit upp hela min egen sushitallrik plus en del av Mikaels. Jag misstänker att det var första och sista gången han följde med mig på sushi. ;)
 
 
Efter att sushin var uppäten upptäckte jag att det var 50% rea på allt vid Seven Roses, så jag passade på att pröva ungefär hela deras Odd Molly-utbud. Men tomhänt kom jag ändå ut. Jag var nämligen på jakt efter byxor och inte tunna toppar den här gången.
 
 
Resten av dagen ägnade vi åt att spatsera runt i butiker och gå på kaffe. Så småningom blev det dags att röra sig hemåt igen, för på kvällen vankades det besök hos gulle-Ted och hans föräldrar.
 
 
Jag passade på att lyxa till det riktigt ordentligt med en lermask före kvällsprogrammet. Varje gång jag använder den här masken tänker jag att jag borde göra det oftare, men sedan glömmer jag det igen lika snabbt. Hur gör man för att bli bättre på att vara snäll mot huden?

Finheter
Ida-Marie Jungell

oh, vilken mysig lördag :)

2017-01-17 | 11:03:40 | http://idajungell.com/
Kommentera:
Kom ihåg mig?