2017-01-10 | 16:51:30

Det bästa från Golden Globe Awards 2017

Natten till måndagen gick Golden Globe Awards 2017 av stapeln i USA. Golden Globe är galan som belönar insatser i filmer och tv-serier från det gångna året. Jag såg inte galan live, men igår passade jag på att se en hel drös med klipp från prisutdelningen. Det allra roligaste med galor är ju att få se skådespelarnas tal som ofta är väldigt berörande. Man får liksom se hurdana kändisarna är egentligen. Här kommer mina favoriter:
 
 
→ När Meryl Streep tog emot Cecil B. DeMille-priset för sin livsgärning i film och hon ägnade sitt tacktal åt att hänvisa till hur en stor del av alla Hollywood-skådespelare kommer från utlandet och om man sparkade ut dem ur landet skulle det bara finnas fotboll och MMA kvar att se på. Sedan fortsätter hon med att uttrycka sin hjärtesorg över att Trump blev USA:s president utan att någonsin nämna hans namn i talet. Jag tycker att det här är så starkt och modigt.
 
 
→ När snyggingen Ryan Gosling tog emot priset för bästa manliga huvudroll och så fint dedikerade priset till sin fru som under inspelningarna av La La Land var gravid med deras andra barn och dessutom hjälpte sin bror som kämpade mot cancer. Enorm gråtvarning på detta. <3 (Vid 00:23 syns dessutom Ryan Reynolds och Andrew Garfield kyssas i bakgrunden. Det gör liksom hela det här klippet ännu bättre.)
 
 
→ När Viola Davis skulle dela ut priset till Meryl Streep och höll  historiens roligaste och mest genomtänkta presentationstal om sin relation till Meryl Streep. Viola Davis är verkligen en imponerande kvinna.

Finheter
Days by Johanna

Meryls har jag lyssnat på :) Får lyssna på de andra vid tillfälle, sambon ser på en serie nu :)

2017-01-12 | 21:06:35 | http://daysbyjohanna.blogg.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?