Torsdagspepp

 
Det här är ett inlägg till dig. Till dig som känner att du inte är bra nog. Till dig som känner att du inte duger som du är. Till dig som jämför dig själv och dina prestationer med andra och aldrig tycker att du själv är tillräcklig. Till dig som gärna lyfter andra och deras framgångar men inte ser hur bra du själv är. Till dig som inte inser ditt eget värde. Det här är ett inlägg till dig.
 
Idag vill jag bara säga att just du är fantastisk precis så som du är. Du är fin i din egen kropp och dina prestationer är tillräckliga. Du är bra på så mycket (och det är alldeles okej att vara ganska bra på många olika saker istället för att vara jättebra på något speciellt!). Du är värdefull, vacker och smart. Du är värd att bli älskad och det viktigaste av allt är att du älskar dig själv. Förlåt dig själv och ta hand om dig själv.
 
Strunta i andras förväntningar och tillåt dig själv att vara precis så som du själv vill vara. Det är upp till dig själv att välja din väg i livet och du får ta en avstickare längs någon spännande stig om du känner för det. Att kritisera dig själv - både framför andra och i ditt eget huvud - är inte bra på något plan alls. Sluta med det på direkten och påminn istället dig själv om hur bra du är. ♥
 
 
Just du är fantastisk. Du är tillräcklig.
#1 - Daniela

Så otroligt bra skrivet!! :)

Svar: Tack snälla. Kram! ❤
TIDSTJUVEN

#2 - Linda

Fint! Och Maria, du är också fantastisk :)

#3 - Danielas Dagbok

Vilket fint inlägg! <3

#4 - ddianasliv.blogg.se

Vilket fint och viktigt inlägg! Jag blev rörd. <3

#5 - ellenlundis

💕

#6 - The Futurista

Fina ord och fina bilder! Tack for detta positiva och mycket viktiga blogg inlagg! Det ar superviktigt att vara snall med sig sjalv, annars blir livet valdigt tungt.