2017-02-22 | 21:20:00

En kväll i Seinäjoki

 
I lördags fick jag äntligen tillfälle att använda en klarröd långklänning som jag haft på lager i garderoben allt för länge, för då vankades det finfest i Seinäjoki Areena.
 
 
Ni vet, en sådan fest som inleds med välkomstskumpa och sedan fortsätter med festtal, middag och underhållning. Sådana fester gillar jag. Det är ju hemskt trevligt att få sätta sig ner vid ett långbord och lära känna nya trevliga människor allt emellanåt.
 
 
Mitt sällskap för kvällen bestod bland annat av dessa stiliga män ↑. När middagen så småningom övergick till den tråkiga typen av dans begav vi oss istället vidare ut i Seinäjokis nattliv för den roligare typen av dans. Fast först via hotellet för att svida om till lite mer partyvänliga kläder förstås.
 
 
Man vet med säkerhet att man är på en finsk krog när pelarna på dansgolvet pryds av jussirutor. ;) Men man ska inte ha fördomar – jag vet inte när jag senast haft så roligt på en utekväll som jag hade i lördags. Vi hoppade och dansade non-stop tills fötterna inte orkade mer. Seinäjoki fick mycket väl godkänt!

Finheter
kerstin ehrenholm

kul med en sådan fest där man får klä upp sig ordentligt

2017-02-24 | 08:48:56 | http://lenaelisabeths.blogg.se/
Kommentera:
Kom ihåg mig?