2017-12-09 | 14:56:00

Lilla brorsdotter

 
När vinterns första riktiga snöstorm virvlade genom Österbotten och vägarna täcktes av stora drivor med snö, då bestämde du dig för att det var dags att komma till världen. Du som så länge låg och myste där inne i din mammas mage medan vi väntade och längtade efter att få veta vem du är. Som en stormvind kom du och fick hela världen att stanna upp när du bestämde dig för att det var dags att göra entré. I glädjeyran efter Finlands hundraårsdag, innan dina föräldrar ens hade hunnit fram till sjukhuset. Den sjunde december blev din dag.
 
Du är älskad från första stund, lilla brorsdotter. Jag har inte haft äran att träffa dig ännu, men jag vet redan nu att du är en fantastisk liten människa. Jag känner det på mig. Du har lyckan att ha två av de finaste föräldrarna som världen kunde ge dig. Och två underbara bröder som sett fram emot att få dela sin uppväxt med dig. Att växa upp med två stycken bröder är inte alltid så lätt men du kommer att ha så roligt och som den yngsta medlemmen i din familj kommer du att få ordentligt med skinn på näsan på kuppen. Du kommer alltid att vara trygg, älskad och respekterad för den du är.

Som din faster ska jag alltid finnas här för dig. Jag ska älska dig så som jag älskar dina bröder, jag ska stötta dig och jag ska lära dig allt jag kan. Min famn kommer alltid att vara öppen för dig. ♥
 
För två månader sedan visste vi ännu inte vem du var.
 
Välkommen, du lilla.

Finheter
Storebror

Jättefint skrivet, stolt över dig kära syster! Du fick så bra känslor till ord. <3

2017-12-09 | 18:31:54
Svägerskan

Blir alldeles tårögd, jättefin text! Säger samma som M, du fick så bra känslorna till ord <3

2017-12-09 | 20:21:12
Saragunmarie

Så fint, grattis! <3

2017-12-15 | 08:50:48 | http://saragunmarie.vimedbarn.se/
Nina

Åh, så fint skrivet!! 😍

2017-12-16 | 18:32:07
Kommentera:
Kom ihåg mig?