Terrassen är klar

 
Sakta men säkert blir utsidan av huset mer och mer färdig. Nu är terrassen helt klar! Och den blev så fin. Vi hade ju ett par olika modeller på terrassräcken som vi valde mellan, och sist och slutligen blev det stolpar och handledare i impregnerat trä och liggande vita ribbor.
 
 
Vi valde att sätta ribborna på utsidan av stolparna istället för att fälla in dem mellan stolparna och är verkligen nöjda med beslutet. Till en början var vi lite rädda för att räcket skulle börja se lite för långt ut från utsidan, men det blev bara tjusigt. Våra byggare är så skickliga!
 
 
Eftersom ribborna sitter rätt tätt tror jag inte att det borde vara någon stor klätterrisk på räcket heller. På själva terrassgolvet satte vi brunt impregnerat virke utan urfasningar. Lättstädat ska det vara. 
 
 
Små spottar infällda i terrassgolvet framför räcket blev verkligen pricket över i:et. Man kan aldrig ha för mycket mysbelysning. Det är mitt motto.
 
 
Bara husgavlarna blir klara tror jag bestämt att vi kan ha terrassinvigning så småningom. Ännu saknas det fönsterbleck runt fönstren (och det är minsann en helt annan historia...) och nya ytterdörrar. Den där blå saken mellan terrassen och uterummet är en byggdörr. De nya ytterdörrarna är beställda, så vi får se när de dyker upp. :)
#1 - Anonym

Det blir sååå snyggt!
Kram, fastern ❤

#2 - emsie

Men åh så fint det blir! Tycker absolut inte att det blev för "långt" på utsidan, i och med att man kan ana stolparna i mellanrummen så ser det riktigt bra ut. Verkligen en lyxterass! Och hela fasaden ser ut att bli helt underbar :)

#3 - emsie

Och hallå! Hur underbart med mysbelys i form av spottar!?!? Kanske världens smartaste idé. *emoji med hjärtögon*

#4 - Christina

Så snyggt med brun impregnering. Här sköter vi om vårt både höst och vår för att få ha kvar den fina bruna färgen. :)

#5 - hanna, förbanna

men guuuuuud vad fint! Så himla lyxigt för er att snart vara färdiga också!

#6 - ellenlundis

Ser ut som en "Sims hus"! Väldigt fint! ^u^