2017-08-25 | 12:50:57

Inredningshimlen finns i Komossa

 
I sommar dök Aveo-skylten upp strax före Komossa-skylten i min fina hemby. Aveos webshop har nämligen flyttat från Vasa till Komossavägen 205, och jag är förstås gladare än gladast som numera enkelt och smidigt kan besöka inredningsparadiset Aveos fysiska lager utan att först behöva åka hela vägen in till Vasa. Jag kan till och med kan kombinera ett Aveo-besök med lunch hemma hos mina föräldrar!
 
 
Igår på förmiddagen svängde Mikael och jag in till webshopen och möttes genast av en sprudlande glad Anna. Anna är Aveos grundare, och ni som läser hennes blogg Serieentreprenören har kanske redan läst om vägen fram till beslutet att flytta webshopen från stan ut till landet. Ännu är hela flytten inte klar, men den är en bra bit på gång.
 
 
Jag kan knappt föreställa mig vilken lyx det måste vara för Anna att bara kunna dra på sig de bekvämaste kläderna och ett par stickasockor och knalla ut till kontoret ett stenkast från ytterdörren på morgonen, istället för att behöva köra 60 kilometer enkelväg varje morgon och varje eftermiddag. Fördelen med en webshop är ju helt klart att den kan drivas var som helst ifrån – till och med från en liten by ute på landet. :)
 
 
I lagret fanns det allt för många lockande prylar att kika på. Den här mattan blev både Mikael och jag väldigt förtjusta i. Den skulle passa så fint in vårt hem. Kanske till och med i vardagsrummet?
 
 
Man får ju nästan nypa sig själv i armen för att inse att så här vackra vaser finns till salu i Komossa. 
 
 
Den huvudsakliga orsaken till vårt Aveo-besök var den här gången att diskutera kakel och färg tillsammans med Anna. Ni kan tro att jag längtar som en tok till att en viss leverans från Sverige ska anlända till huset om två veckor. Vi beställde nämligen en sak som jag visste att jag ville ha i mitt framtida hus redan för flera år sedan. Jag kan knappt tro att det är sant!
 
 
En annan sak som jag ser väldigt mycket fram emot är att få måla med den ekologiska kalkfärgen Kalklitir. Med lite tur kanske jag hinner ta penseln i handen redan nu i helgen. Iiih, så många spännande saker som är på gång just nu!
 
 
Hade vi inte redan haft de flesta av våra tapeter under kontroll hade jag gått alldeles loco i Aveos tapetlager också. De har så många fina tapeter från till exempel Ferm Living, Designers Guild och Boråstapeter i sitt sortiment och många av dem finns i lager redo att postas/hämtas redan samma dag som man köper dem. Lyxigt värre!
 
 
Jag avslutar med mitt favoritcitat av KAJ. ;)
Denhä byin e byans number one – Kåomåsan!

Finheter
ellenlundis

Såg mysigt ut :) När jag såg första bilden.. Så tänkte jag på "aloe vera" Eller "Alvedon"

Svar: Det var riktigt trevligt, och nu ser jag fram emot att få berätta om de bloggsamarbeten jag har på gång med Aveo. :D
TIDSTJUVEN

2017-08-28 | 16:01:04 | http://finlandsgullet.wordpress.com/
Kommentera:
Kom ihåg mig?