2017-08-14 | 17:25:00

I väntan på badrummet

 
Måndag innebär för min del  l e d i g  dag. Helgen har bestått av ett pusslande med jobb, födelsedagskalas och förlovningskalas, så det sitter riktigt bra med en låtsas-söndag idag. Jag har myst ner mig i soffan med en kaffekopp och senaste numret av Hus & Hem och nästan haft lite höstfeeling.
 
 
Jag insuper verkligen all inredningsinspiration som jag bara kommer över nu. Det är bara en och en halv månad kvar tills vi flyttar, och jag har på känn att den här sista tiden kommer att gå i en ryslig fart. Vips är det oktober och vi bor i vårt alldeles egna hus (!) med egen gårdsplan och allting. Det kommer bli den mysigaste hösten någonsin.
 
 
Idag kom vår favoritelektriker – alltså Gabbe – och kopplade in spottarna i badrummet och det betyder att byggarna kan börja kakla väggarna och golvet i badrummet nu! Badrummet hör till de rum som jag ser fram emot allra mest att ska bli klart. Det ska bli så spännande att få se om allting blir som vi har tänkt oss och planerat. Den lite mörkare duschväggen, hyllan vid badkaret, den snygga badrumsspegeln, badrumsskåpen och bänkskivan...
 
 
Min lillebror Micki och Cecilia verkar ha förstått min badrumslängtan, för jag fick en låda alldeles full av lyxiga och välbehövliga badrumsprodukter till födelsedagspresent av dem. Ni kan tro att jag ser fram emot att få tända mysbelysningen och sjunka ner i ett varmt bad med badsalt nu. Att få bada tills huden blir skrynklig som russin och sedan smörja in sig med en väldoftande hudkräm. Jag har alltid drömt om att ha ett badkar, och nu är snaaart drömmen verklighet. Jag har i alla fall redan en badanka. ;)

Finheter
Sandra

Badankan som Noah blev avundsjuk på 😁
Blir härligt med eget spa 😊❤

Svar: Ja, blir superhärligt! 😍 Noah får komma och låna badankan (och badkaret) sedan. 😊
TIDSTJUVEN

2017-08-14 | 20:39:50
Id-Marie

Åh va många mysiga höstkvällar ni får ha med eget hemma spa :D

Svar: Oh ja! Bring it on, oktober. :D
TIDSTJUVEN

2017-08-15 | 10:17:18 | http://ZiiO.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?