2017-08-24 | 09:00:00

Bloggtips - byggedition

Dags för bloggtips! I och med att sambon och jag är mitt uppe i en renovering tycker jag att det är hur kul som helst att följa andras renoverings- och byggprojekt. Jag har förstås en hel del sådana bloggar på min läslista just nu och därmed blir det byggedition på bloggtipsen idag. De här är mina tre favoriter just nu:
 
» Heimani i stan
Karins blogg Heimani i stan är den nyaste bloggen som jag börjat läsa aktivt. Och det med spänning! Karin och hennes man har nyligen köpt ett 50-talshus i Jakobstad och påbörjat en grundrenovering. Hittills verkar renoveringen ha bjudit på både roliga och mindre roliga överraskningar, men jag tror att allting kommer bli alldeles toppen i slutändan. Att följa någon annans projekt att omvandla gammalt till nytt är nästan lika roligt som att renovera själv.
 
» Caroline
Caroline och hennes sambo bygger hus i Österbotten, och Caroline har bloggat aktivt om huset ända sedan de fick sitt bygglov. Det är lättande att läsa om någon annans förvirring över eluttag och längtan ut ur lägenheten och in i det egna huset. Igenkänningen är ofta mycket stor.
 
» Att vara någons fru
Emma som bloggar på Att vara någons fru har ständigt något renoveringsprojekt på gång. Har hon inte trädgårdsprojekt på gång vid huset på landet så är det väggar som målas om inne i stan. Jag har läst Emmas blogg länge, men just nu är det extra roligt att läsa den då jag kan relatera till Emmas färgfrustration och inspireras till max av hennes öga för inredning och detaljer.
 
 
Känner ni till fler bygg- och renoveringsbloggar? Tipsa gärna. :)

Finheter
Lillemmish- mode - inspo

så roligt att bygga =)

kramizz

Svar: Det är ju det! Tidskrävande och ibland lite enerverande, men så roligt när man får beundra resultatet sedan. :)
TIDSTJUVEN

2017-08-24 | 09:06:48 | http://nouw.com/lillemmish
Karin

Tack, kära du! Och nu fick jag ju själv lite
bloggtips.

Svar: Det var så lite. Jag ser fram emot din nästa uppdatering :) Roligt om du också fick bloggtips här.
TIDSTJUVEN

2017-08-24 | 12:50:42 | http://heimani.wordpress.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?