2016-10-26 | 23:20:00

VIP-kväll: Invigning av Jakob Center

Inlägget är ett samarbete med Mäenpää Rakennus.
 
 
I hjärtat av Jakobstad finns nu ett alldeles nytt köpcentrum. Jakob Center. Imorgon slår det upp sina dörrar för allmänheten, men redan ikväll var det VIP-invigning av det mycket efterlängtade köpcentret. I samarbete med Mäenpää Rakennus fick jag tillsammans med ett gäng bloggare ta del av den exklusiva kvällen. Det snöade lätt när vi anlände till Jakob Center, och utanför ingången på Rådhusgatan brann facklor i skymningen.
 
 
När vi klev in i värmen blev vi bjudna på bubbel och småplock från köpcentrets sprillans nya café - Robert's Coffee. Ja, ni läste rätt. Robert's Coffee finns numera i Österbotten! I Jakobstad!
 
 
Vi fick ta del av en fin ceremoni bestående av festtal, livemusik och förstås klippning av det röda bandet.
 
 
Efter invigningsceremonin var det dags för det roligaste - åtminstone om ni frågar Ida-Marie, Linda och mig... Hehe, jag pratar förstås om premiärshopping. Det var så kul att få ta en titt på Jakobstads nya butiker innan de öppnat för allmänheten, och att dessutom få smygstarta med att utnyttja butikernas fenomenala öppningserbjudanden. ;) Seppälä, som tidigare har funnits i en annan lokal i Jakobstad, firar nyöppningen med 30% rabatt på allt i butiken.
 
 
Och vet ni, nu har H&M äntligen kommit till Jakobstad. Jag som bor i Oravais, mitt mellan Vasa och Jakobstad, har ofta valt att åka till Vasa för att shoppa istället för att åka till Jakobstad just på grund av att H&M inte funnits i Jakobstad. Men från och med nu kommer jag garanterat att åka till Jakobstad oftare, för Jakobstads sprillans nya H&M-butik är helt klart den mest välsorterade och fräschaste jag sett! Där finns damkläder på nedre våningen och herr- och barnkläder på övre våningen. Hela butiken känns stor, luftig och välplanerad. Mycket shoppingvänlig.
 
 
H&M:s öppningserbjudande är 10€ rabatt vid köp för 50€. Pisa och Michelle festade loss. Hihi, jag hoppas verkligen att de två modebloggarna kommer stå på Jakobstads gator och posera i varsin pastellfärgad sparkdräkt imorgon. Folk kommer inte tro sina ögon! :') 
 
 
En annan mycket efterlängtad nyhet i Jakobstad är Cubus. Där bjuds det på ett mycket generöst öppningserbjudande: 40% rabatt på allt i butiken! Erbjudandet gäller också imorgon.
 
 
Ida-Marie och jag ockuperade varsitt provrum och klädde oss i matchande blommiga skjortor.
 
 
Jag älskar verkligen mönstret på den här skjortan, men kom efter en del övervägande med mig själv fram till att den är lite för kort, så den fick stanna kvar i butiken.
 
 
Något som däremot fick följa med mig hem var ett gäng bastoppar och min sjuhundrafemtioelfte kofta. Min gamla svarta långkofta är så hålig och nött att jag inte täcks använda den längre, så det var verkligen på tiden att köpa en ny. Men alltså... nu när jag ser bilderna så ångrar jag redan att jag lät bli att köpa den där blommiga skjortan. Jag hade ju kunnat använda den med byxor ändå. Yhyy.
 
 
När vi spanat klart i Seppälä, H&M och Cubus begav vi oss till Robert's Coffee. Där bjöds det VIP-kvällen till ära på gratis kaffe och glass. Pistaschglassen var verkligen to die for! ♥
 
 
Vi bänkade oss tillsammans med bloggkollegorna Carola, Jannike och Cindy på övre våningen, och där satt vi sedan till stängning. Jag har en känsla av att Robert's Coffee kommer bli det självklara cafévalet i Jakobstad hädanefter.
Kika in hos de andra bloggarna för att se fler bilder från VIP-kvällen i Jakob Center:

Finheter
Ida-Marie Jungell

Åh så fina bilder du fick från kvällen :D

2016-10-26 | 23:45:16 | http://idajungell.com/
Jarina

Nej va härligt att få fara på en såndär invigning! :)

2016-10-27 | 17:59:58 | http://jarina.fi/
Marias Memoarer

Så himla snyggt och fräscht det ser ut! :) Tror nog inte jag kommer hinna besöka det innan avfärd till Australien, tyvärr.. Hoppas det ännu ser fräscht ut efter sisådär ett år ;) Och sparkdräkterna, så roliga!!

2016-10-27 | 19:16:01 | http://www.mariasmemoarer.com
Hemma Hos Felicia

Vilka fina bilder!! Ser ut att ha varit en riktigt kul kväll!! :)

2016-10-28 | 13:52:49 | http://feliciahblogg.webblogg.se/
FrökenTV, bloggen om tv och film

kul med invigning! :)

2016-10-28 | 15:16:50 | http://efji.blogg.se/
Julia

du tar verkligen fina bilder, såg ut att ha varit en bra invigning!

2016-10-29 | 11:34:54 | http://sevendays.fi/makemeup
Kommentera:
Kom ihåg mig?