Tidstjuven i ByaNytt

 
Det här är något av det häftigaste jag varit med om i min "bloggkarriär".
 
För ett par veckor sedan fick jag besök av Pia som intervjuade mig till tidningen ByaNytt och häromdagen låg ett rykande färskt nummer av tidningen i min postlåda. ByaNytt är Korsholms egen lokaltidning som bevakar lokalsamhället på landsbygden, och det senaste numret har temat "Vörå". Korsholm och Vörå är grannkommuner, så temat känns både relevant och trevligt.
 
 
Att ByaNytt valde att skriva om just mig och min blogg i ett temanummer om Vörå känns oerhört häftigt. Det är liksom kommundirektören och KAJ... och jag. Wow! Österbotten och min hemort ligger mig varmt om hjärtat, så att få representera Vörå i ett sånt här sammanhang känns väldigt fint. Aldrig i min vildaste fantasi hade jag kunnat ana att jag dessutom skulle hamna på framsidan för tidningen. Jag höll på att få en hjärtinfarkt när jag öppnade postlådan och upptäckte att där låg en tidning med mig själv som omslagsbild.
 
 
Pia och jag satt och pratade om allt mellan himmel och jord i nästan två timmar, så hur hon lyckades få ihop en så sammanhängande och fin text övergår mitt förstånd. Det känns nästan lite overkligt att läsa artikeln och inse att den faktiskt handlar om mig.
 
 
I artikeln kan ni bland annat läsa om hur det kom sig att jag startade en fotoblogg, vad jag bloggar och inte bloggar om, vad Ida-Marie och jag gör i vårt företag Finemang och varför bloggar är så bra.
 
 
Vill ni köpa ett lösnummer hittar ni en lista över alla försäljningsställen på ByaNytts hemsida. I Vörå säljs tidningen på S-Market.
#1 - Hemma Hos Felicia

åååh, så kul!! :)

#2 - Yvonne

Det var så roligt att se dig på framsidan av tidningen, ja ba (till maken) "ååååh, där är Maria, det är hon som var hit och fotade" <3 och så kände jag mig så glad och stolt :)

#3 - Karolina

Men åh vad roligt! :D

#4 - Daniela

Super! Härligt :)

#5 - Jennifer

Va roligt, måste ta å läsa den på jobbet ;)