Sputniks födelsedag

 
Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Sputniks 1-årsdag. Hurra hurra hurra!
Tänk att denna lilla kissekatt har levt ett helt år nu. Sputnik Rambo IV flyttade in hos oss i januari. Då var han mycket liten och barnslig. Varje dag sedan dess har han gett så otroligt mycket glädje. Det är helt fantastiskt hur mycket kärlek som kan rymmas i en (inte längre så) liten kattkropp. ♥
 
Varje morgon när Mikaels eller min väckarklocka ringer vet Sputnik att det är dags att stiga upp. Då inleder Sputnik sin morgonrutin som går ut på att slicka oss på näsorna tills vi vaknar. Om vi ändå inte stiger upp och ger honom mat på direkten fortsätter han med att bita oss i tårna. Om vi fortfarande ignorerar honom trots tåbitandet tar han till det slutliga tricket som funkar varje gång. Det går ut på att han ställer sig på något av nattduksborden, puttar ner alla saker som står där och sedan gnager han på hörnet av nattduksbordet tills vi blir så arga att vi stiger upp. Sputnik vet nämligen att det är omöjligt att vara arg på honom i mer än femton sekunder (han är ju så söt!), så genast när han fått sin mat är allt frid och fröjd igen. 
 
På dagarna är Sputnik ute och leker, och på kvällarna ligger han alltid och pöser i Mikaels eller min famn i soffan. En gosig katt är den bästa magvärmaren som finns! Om ingen av oss råkar sitta i soffan ligger han istället på den ludna vita filten som han utsett till sin egen. Sputnik är kanske den mest bortskämda frassen i hela Oravais. ;) 
#1 - Nina

Grattis! Vilken söt video :) Såg att Snowballs favoritmat fanns där också hihi :D

Svar: Sputnik tackar och hälsar att Snowball har bra smak. :) Den där gourmetmaten är det bästa Sputte vet, men den är ju så ofantligt dyr att han bara får den vid speciella tillfällen. ;)
TIDSTJUVEN

#2 - Ida-Marie Jungell

Voi söt sputte! <3

Svar: Snart får jag starta en kattblogg åt honom. Han skulle kunna testa olika kattleksaker och recensera dem. :'D
TIDSTJUVEN

#3 - hanna, förbanna

grattis i efterskott, Sputnik!