Hälsa och motion med Wonnes Wellness

 
För ett par veckor sedan hade jag ett annorlunda fotouppdrag på tapeten. Annorlunda på det viset att jag inte fotograferat någonting liknande förut. Jag har erfarenhet av en hel del olika typer av fotograferingar - studentfoton, gravidfoton, barnfoton, årsfester, bröllop, mingelbilder, modefoton och jag vet inte vad. Men ett friskvårdsföretag - det har jag aldrig fotograferat förut! Jag är inte den som tvekar att ta mig an nya typer av fotouppdrag, så när Yvonne kontaktade mig och berättade att hon behövde bilder till sitt nystartade företags hemsida tyckte jag genast att det lät som en spännande utmaning.
 
 
Yvonne som är sjukskötare, barnmorska, doktor i hälsovetenskaper, instruktör för flera träningsformer och numera även reikiutövare har slagit ihop alla sina expertområden och startat ett företag som fokuserar på olika typer av hälso- och motionstjänster. Wonnes Wellness. Nu är den första versionen av företagets hemsida lanserad, så jag tänkte passa på att berätta litegrann om fotograferingen här på bloggen.
 
 
Vi delade upp själva fotograferingen i två dagar. Första dagen höll vi till i WSC Ladies Club & Spa. Där är Yvonne grupptränare för olika ledda pass, så jag tog bilder när hon höll ett pass spinning och ett pass bodypump. Att fotografera i ett gym visade sig vara rätt knepigt. Belysningen var förstås dämpad, så jag fick välja mellan att antingen fotografera med blixt eller höja ISO så högt jag bara vågade. Personligen tycker jag att det blir snyggare utan blixt, så det var oftast det alternativet som vann.
 
 
Den andra fotograferingen gick av stapeln hemma hos Yvonne. Där tar hon emot kunder för motions- och kostrådgivning och reikibehandlingar. Det var som tur en solig och fin dag, så vi passade på att fotografera både inomhus och utomhus, för att få bredd på bilderna. Hunden ville också vara med, så den figurerar också på en hel del bilder. ;) En riktig linslus!
 
 
Yvonne är en mycket öppen och jordnära människa med stor kunskap och livserfarenhet. Jag hoppas och tror att det kommer gå bra för hennes företag, för jag är alldeles säker på att det finns ett behov av just den här typen av tjänster. Se till att kika in på Wonnes Wellness-hemsidan för att se fler bilder och ta en titt på tjänsterna!
#1 - Tinis - en blogg som vill göra dig glad!

Vad fina bilder det blev! Blev sugen på att träna, så ett bra tecken?!

Svar: Tack Tina! Så roligt att höra. Det är verkligen ett bra tecken. :) Precis den reaktionen hade vi hoppats på.
TIDSTJUVEN

#2 - Yvonne

Tack för gott samarbete :) Det låter som ett jättebra tecken om bilderna inspirerar till att träna!

Svar: Tack själv! Jag håller verkligen med. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Christina

Vad roligt! Nu skall jag genast kika in hos Yvonnes nystartade företag. :)

Svar: Oh, det ska du absolut göra! :) Jag blev själv intresserad av att testa reiki vid Wonnes Wellness. Jag hade aldrig hört talas om reiki innan, men Yvonne beskrev vad det går ut på och visade kort hur det går till när vi fotograferade. Verkade riktigt spännande!
TIDSTJUVEN