En kravlös eftermiddag

 
Det är höstlovstider här i Österbotten.
 
Jag hade ju faktiskt höstlov från min timlärartjänst igår (även om jag såklart inte var ledig från varken graduskrivande eller företagsjobb för det) så idag passade jag på att åka ut till havet en sväng med mamma för att fira gårdagens två höstlovstimmar lite i efterskott. Det var riktigt skönt att ta en paus från både teoretiska böcker och sociala medier, och istället bara strosa runt på klipporna och tanka energi.
 
 
Ibland behöver man avvara tid för att beundra havet och titta på solen vid horisonten. Samla kraft från naturen. Och prata om allt och inget med världens bästa och klokaste mamma.
 
 
Stenar som aldrig tidigare har synts till kikade upp över vattenytan idag, och de klippor som man annars bara brukar se toppen av var alldeles torra och vita.
 
 
Det såg nästan lite kusligt ut. Jag har aldrig sett på maken till lågvatten!
 
 
Det var dessutom många grader varmare där ute vid havet än längre inåt land.
 
 
Solen sken på ett gyllene vis, och jag hade kunnat stanna där vid havet och njuta nästan hur länge som helst.
 
 
Jag hann nätt och jämnt hem innan kompisarna kom hit för syjunta. Det blev mer snack än handarbeten ikväll, men ibland är det precis det som behövs. Vilken härligt kravlös och energigivande höstlovstorsdag! ♥
#1 - Anonym

Å så fina bilder <3

Svar: Tack! Jag fick behärska mig för att inte ladda upp en riktig bildbomb här i inlägget. Det var så otroligt fint ute vid havet idag. <3
TIDSTJUVEN

#2 - Ida-Marie

(Klicka på skicka före jag hann skriva namnet) men ja det var jag :)

#3 - Veronica Pettersson

Ååh, låter som en helt fantastisk dag!! 😍

Svar: Det var det. <3
TIDSTJUVEN

#4 - Marias Memoarer

Var i Oravais hittar man egentligen denna plats? :)

Svar: Det är min familjs villa i Vexala. :) Den allra finaste och mest rogivande platsen jag vet, och dessutom en plats som bär på så många fina minnen. Det var bland annat där ute på klipporna som Mikael och jag förlovade oss.
TIDSTJUVEN