2016-11-23 | 19:08:00

Tillbaka till vardagen

 
Galafebern har lagt sig och vardagen rullar vidare. Det känns lite konstigt att bara huxflux återgå till vardagen, men samtidigt också skönt. Idag stod lärarjobb och yoga på schemat och imorgon ska jag föreläsa på Vasa Universitet. Jag har äran att få gästföreläsa i en kurs som handlar om att skriva i digitala medier, så temat för föreläsningen kommer vara finlandssvenska bloggar och bloggspråk överlag. Det ska bli riktigt spännande att få inta föreläsarrollen på universitetsnivå. :)
 
Jag håller som bäst på att förbereda presentationen inför imorgon och besluta mig för vad jag ska ta med i min förläsning och vad jag ska lämna bort - det finns ju så mycket man kunde prata om och diskutera inom temat blogg och bloggspråk. Multilitteracitet, och allt det där.
 
 
Vad hade ni bloggläsare velat att jag skulle ta upp? Trender? Framgångskoncept? Hur jag själv tänker när jag skriver blogginlägg?

Finheter
Ida-Marie

De sku säkert vara bra att få med på ett hörn att vem som helst kan blogga om vad som helst, man behöver inte vara en kändis eller ha ett superglammigt liv för att blogga, bara tycka det är roligt att skriva! :) lycka till imorgon, berätta sen hur det gick! :) <3

2016-11-23 | 22:31:04 | http://ZiiO.se
Michaela

Kanske lite om stereotyperna om bloggare o vad som inte stämmer av dem. Känns ibland som att många fortfarande inte vill börja blogga för att de känner att de kommer bli jämförda med en stereotyp. Så kände i alla fall jag det när jag började o höll därför min blogg hemlig för familj o vänner länge.

2016-11-23 | 23:32:20 | http://michaelaandtbacka.wordpress.com
Anders

Dina egna framgångskoncept hade ju varit superintressant att höra mer om!

2016-11-24 | 14:04:17 | http://charterresor.pen.io/
Kommentera:
Kom ihåg mig?