Tävling: Vinn en goodiebag från Galan 2016

Inlägget är ett samarbete med Finemang.
 
 
Hallå i stugorna! Vad passar väl bättre nu i adventstider än en liten giveaway? :) Jag har två stycken goodiebags kvar från Galan 2016, och tänkte passa på att ge er som inte hade möjlighet att komma på Galan i år chansen att ändå få en härligt välfylld presentpåse. Antingen kan ni behålla den som en liten julklapp till er själva om ni vinner, eller så ger ni den vidare åt någon som ni tycker att förtjänar en påse fylld av fina produkter och lyxiga rabatter. Innehållet passar alla - kvinnor, män och ickebinära. Vill ni bekanta er närmare med goodiebagens innehåll redan nu kan ni spana in alla produkter här.
 
 
För att vara med och tävla:
Kommentera inlägget och berätta varför just du skulle vilja vinna en goodiebag eller vem du skulle ge den till om du vinner. Kom ihåg att ange din mailadress när du kommenterar så att jag kan kontakta dig om du vinner.
 
Vill du ha extra vinstchans?
Tipsa om tävlingen på din blogg, på Facebook (du kan enkelt dela inlägget från Tidstjuvens facebooksida), Instagram eller Twitter. Kom ihåg att berätta var du tipsat när du kommenterar.
Tävlingen pågår till och med torsdag 1 december, och två vinnare presenteras på fredag.
Eventuell postkostnad betalas av vinnaren ifall vi inte kan träffas personligen.
#1 - lillemmish - mode - inredning

jag är gärna med och tävlar

*Vill vinna denna goodiebag för jag tycker man förtjänar lite lyx och glamour i vardagen, att få unna sig nånting själv annars går all tid och energi till barnen. på 2 månader har jag nu 1 gång hunnit spendera id med vänner i en shopping runda och de var i helgen. Hoppas att just det här blir min julklappi år ! håller tummarna

*Hotmail: hjorth90@live.se

Delat i min blogg också: http://nouw.com/lillemmish/vinn-en-goodiebag-fran-gala-2016-27944768

#2 - Rebecca

Hej! Om jag skulle vinna skulle jag ge goodiebagen åt min bästa vän eftersom hon hemskt gärna ville komma på galan men hade inte möjlighet. Jag skulle även kombinera den som en julklapp åt henne eftersom hon är så svår att köpa julklapp åt men en goodiebag gillar väl alla så de skulle vara toppen!

#3 - Anna

Jag är gärna med och tävlar om en goodie-bag med motiveringen att min utmattning jag har för tillfället gör att jag måste missa massor av roligheter så därför skulle en goodie-bag liva upp tillvaron. Att besöka bloggalan i år skulle för mig ha varit en omöjlighet, trots att jag hade velat.

#4 - Sara

Jag sku behöv en goodiebag så ja sku få mer energi att ork ännu några veckor till på jobb före jullov. Har sååå kort stubin o e så trött på kidsen som int kan uppför se att ja snart e på ilta-sanomat "opettaja raivosi loviisassa".. . Så en goodiebag sku hjälp att håll upp mitt humör så ja e snäll på jobbe o int ragee så myki.

#5 - Daniela

Jag är med!
Min motivering :
Hade tyvärr inte möjlighet att komma på Galan på grund av ekonomin. Dessutom fyller jag 20 år och skulle vara roligt med lite extra lyx till sig själv både till min födelsedag och lite studie motivation så här i november mörkret.

#6 - Ann-Marie

Får jag skriva ett mail istället?

Svar: Jadå, det går bra. :)
TIDSTJUVEN

#7 - Felixia Häggman

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna och unna mig själv en gratis julklapp, eftersom jag är fattig studerande just nu. Det skulle inte vara helt fel med något smått och gott!

#8 - Karoliina

Jag vill gärna vinna goodiebaggen och ge den som present till min mamma som fyller år i december, för hon förtjänar något extra fint och lyxigt till sin födelsedag 😍

#9 - Louise

Ååhh denna vill jag vinna, som ett "tröstepris" åt mig själv (😂), eftersom jag inte slapp på blogg-galan. Tar oftast hand om alla andra och glömmer bort mig själv. ☺️

#10 - Ida

Hej!
Motivering:
Jag var på Galan förra året men kunde inte komma i år. Jag följde med hela Galan på livestreamen och önskade att jag kunnat vara där. De skulle vara kul att få vinna en goodie bag 😊

#11 - Madelaine

Jag skulle vilja vinna den till mig själv! Var sjukskriven från våren fram tills min mammaledighet började! Har haft en jobbig graviditet som det snart kommer något gott ur :) Men denna skulle vara kul och vinna, då jag ej kunnat unna mig sånt som man annars köper, utan att tänka så mycket ..

#12 - Linda

Hej, e gärna med o tävlar. Skulle pigga upp med ett paket nu när dottern e sjuk, , skulle säkert pigga upp oss båda ;)
Delar också på FB.

#13 - Johanna

OJ men va roooligt med en sån här giveaway, jag hoppas så att jag vinner!

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en goodiebag just för att jag tycker jag skulle behöva lite uppiggning nu dessa mörka vinterdagarna och för att jag är så ledsen över att jag int kunde komma på galan på grund av det här med psykiska ohälsan. Jag skulle dela innehållet med min mamma för att hon alltid stöttar mig och hon behöver lite extra mycket kärlek tack vare det! :) Skulle så ha velat vara på plats och ta del av den fina galan, men som tur var så var det ju livestreamat också! :)

Jag kommer givetvis berätta om din giveaway på bloggen och så tänkte också berätta om den i en kommande vlogg på youtube ifall allt går som planerat haha ;)

#14 - Anna

Tillägg: jag delar på facebook

#15 - Melina

Hejsan! Jag skulle vara jätte glad ifall om ja vann goodie-bagen p.g.a då skulle jag få en "riktig" julklapp. De senaste kanske fyra åren har jag fått pengar som jag direkt satt in på mitt sparkonto, vilket får det att kännas att man egentligen inte fått något alls!

#16 - Matilda

Jag skulle vilja vinna en goodiebag då en studerandes ekonomi är lite knaper.. rabattkoderna skulle ge lite lyx och chans att fynda några julklappar lite billigare :)

#17 - Helena i Uppsala

En gång har jag fått en goodiebag. En bilfirma visade oss kvinnor sin nya modell och en mekaniker demonstrerade hur kolla oljan mm. Vid hemgång fick vi en goodiebag med firmatidning och isskrapa till bilen - jag väntade mig en lite mer lyxigare variant ... men nu ...

#18 - Sabina

Jag vill gärna vinna en goodiebag och jag skulle ge den åt mig själv då jag haft så mycket stress och åtaganden på sista tiden att jag glömt bort mig själv.

#19 - Johanna

Deltar,och delar på FB!
Vill gärna vinna,för att jag typ aldrig vinner någonting haha. Inte har jag råd att unna mig någon lyx heller,med 2 barn och ensamstående samt studerande. Skulle sitta perfekt som en julklapp till mig själv! För ego måste man få vara ibland.

H. Johanna S.

#20 - Melinda

Jag skulle ge den till min älskade mamma som gett liv och uppfostrat 11 barn, hon finns alltid till för varje en av oss och betyder allt för mig och mina underbara syskon. Jag tror hon skulle bli väldigt glad att få denna fina goodiebag! :)

#21 - Johanna

Skulle ge den åt mig själv i julklapp eftersom vi inte köper så många klappar åt "oss vuxna" utan satsar på barnen istället.

#22 - S

Jag skulle dela med mig av innehållet med min mamma som stått bredvid mej i ur och skur och alltid finns där, samt behålla lite av den själv som påminnelse att jag ska tänka lite på mig själv och mitt egna välmående också ibland.

#23 - Linda

Vill vinna eftersom jag lever på sjukpenning och på riktigt inte kan unna mig något extra nu.

#24 - http://muffinaround.com

Äääh jag vill också vara med och tävla!! :D Jag skulle villa vinna bagen eftersom jag är såååå leeeedsen för att jag inte kunnat vara med på Galan de två gångerna som ni ordnat den. Logistikproblem etc, du vet :D.

Puss!

#25 - Sara

Jag skulle behålla den själv då man som mammaledig inte riktigt lägger sig själv som prio ett mera så en liten present till mig själv skulle vara kul som omväxling :)

#26 - Petra

Ååh, den här gången vill jag vinna! Som heltidsjobbande och pendlande fyrabarnsmamma behöver jag nåt som piggar upp min alltför gråa vardag :).

#27 - Tessa

Eftersom jag och sambon inte ger varandra några julklappar, istället brukar vi köpa något gemensamt. Men i år har vi inte råd med det, eftersom jag är på vårdledigt. Satsar att ge någon julklapp åt barnen istället. Kanske det ännu räcker att ge något som julklapp åt någon nära.

#28 - Madde

Jag vill vinna för att det bästa som finns är att vinna och för att jag inte häda möjlighet att vara på galan. Produkterna ser dessutom härliga ut så vem skulle inte vilja bli ägare till dem? Även jag!

<3 : Madde

#29 - Emma

Jag unnar mig själv aldrig något extra, eller skämmer bort mej, så därför skulle jag vilja vinna denna goodiebag åt mej själv. Bor så långt borta så därför kunde jag inte delta i galan :( Jag delar inlägget på FB.

#30 - Hanna

Jag skulle ge den åt min goda vän som har haft en jobbig period och förtjänar att bli bortskämd :)

#31 - Rebecca

I vintermörkret skulle det va
en goodiebag för att må bra,
Gå ut i snön i det fria
och fika med kaffe från Tanzania,
Mammapenning räcker inte till så mycket annát
än blöjor, mjölk och barnmat,
Med rabattkuponger och erbjudanden
kunde även jag få lyx i vardagen,
Kanske man inför det nya året
skulle få lite liv i håret!

#32 - Laura

Jag är gärna med i tävlingen, jag skulle ge denna fina present till min mamma för att hon har orkat lyssna, stötta och pusha mig under denna höst både i skolan och i vardagen. Tycker hon behöver lite extra pampig julklapp i år. Och eftersom jag själv är studerande skulle jag min plånbok bli ledsen om jag konsumerar så mycket åt henne och min fantasi skulle inte heller räcka till såhär fin present. Håller alla tummar och tår uppe för att jag skall vinna detta super fina pris, jag är själv så besviken att jag inte tog mig i kragen och deltog i årets bloggala på plats. Det såg så mysigt ut att titta på hemma :)

#33 - Irene

Alla har vi den där vännen som ställer upp i vått och torrt. Hon som har fuldansat med dig på tomma dansgolv, som håller upp ditt hår när du kräks och som håller om dig hårt när livet känns piss.
Maria är en sådan. Hon är också en person som inte alltid unnar saker åt sig själv. Om jag fick välja skulle hon få tusen goodiebags fylld med allt möjligt. Tänk om jag kunde få överräcka denna fina goodiebag till henne och för att visa hur freaking amazing hon här.

#34 - Annika

Jag skulle vilja vinna denna goodiebag skulle mer än gärna komma på Galan men har tyvärr inte hittills haft tid till det. Även så ser jag President kaffe på bilden som jag skulle ge till min pappa som älskar kaffe haha!

#35 - Helen

Deltar i utlottningen. Snörtvålen skulle jag behålla själv! De andra sakerna skulle bli "gåbort presenter" då det bjuds adventskaffe och glögg : )

#36 - Heidi

Är med i utlottningen.
Jag sku ge en stor del av den åt barndomsväninnan min, som haft lite tuffare tider hela hösten. Tror hon skulle uppskattaden "gott&blandat"goodien mycket. Själv skulle jag ta kaffet, eftersom väninnan min ogillar kaffe.

Hoppas på tur nu.