2016-11-16 | 06:53:00

Sushilunch vid K.achi

 
Igår på lunchpausen passade Ida-Marie och jag på att testa den nya asiatiska restaurangen K.achi Sushi & Noodle Bar tillsammans med Kajsa och Elisabeth. Jag älskar som bekant sushi och skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag varje dag hela veckan om jag bara kunde, så jag hade verkligen sett fram emot att testa K.achi:s sushiutbud.
 
 
Vid lunchtid kan man välja mellan ris och kyckling, ramenskål och sushiportion. Jag tog en sushiportion förstås. Den innehåller Tempura roll och Salmon monomaki. Tempuran (till höger på bild) var supergod och om man bortser från att sjögräset runt monomaki-bitarna (till vänster på bild) var lite för segt för min smak så var de också helt ok. Men hade jag fått välja hade jag kanske bytt ut dem till något annat.
 
 
Förrättssallad och efterrättskaffe ingick i priset. Vi fick vår mat snabbt, och priset var inte dyrare än vad det brukar vara på andra sushiställen. Jag kan absolut rekommendera K.achi och det lär garanterat bli fler besök där för min del! Nästa gång vill jag testa ramen. Det känns ju som att ramen är en sådan grej som alla bloggare äter just nu. ;)

Finheter
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

gud va gott nu blev jag sugen

Hemma Hos Felicia

Kul med en ny sushirestaurang i Vasa! :)

2016-11-16 | 20:54:09 | http://feliciahblogg.webblogg.se/
ISA

mmmh, mycket gott ju! fattar inte hur man ALDRIG lessnar på sushi ;)

2016-11-18 | 20:25:47 | http://isabyl.devote.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?