Livestream från Galan 2016

 
Som vi har väntat på att få berätta detta. I flera veckor har vi tisslat och tasslat och nu kan vi äntligen avslöja vad det hela handlar om. Galan 2016 kommer att livestreamas! Ett helt kamerateam och en mingelreporter kommer att finnas på plats i stadshuset, och alla som inte har möjlighet att delta på Galan kan alltså sitta och följa evenemanget hemma vid datorn. Är det inte fantastiskt?

Livestreamen kommer att börja kl. 18:30 (finsk tid) och pågå hela kvällen. Programledare för webbtv-sändningen är Alexandra Häggman. Det kostar ingenting alls att titta på sändningen och den är dessutom helt fri för vem som helst att publicera, ladda ner, redigera om och fritt publicera igen. :)

#1 - Kaffehörnan

Grymt jobb ni gör. Jag kollar på live

Svar: Tack! :)
TIDSTJUVEN

#2 - emsie

Ett stooort tack från mig för att ni streamade Galan! : ) Och såg att ca. 450 andra människor streamade med mig också. Verkligen synd att jag inte kunde vara på plats, men tycker det var otroligt roligt att följa med från sängen.

Svar: Synd att du inte kunde komma på Galan, men härligt att du uppskattade streamen. :) Hoppas att din nacke blir bättre snabbt.
TIDSTJUVEN

#3 - Lillemmish

super duktiga ni är på att göra ert jobb =)

ha en fin dag, kollar gärna in hos mig

Svar: Tack så mycket!
TIDSTJUVEN

#4 - Malin

Är det bara för mig youtubeklippet inte har ljud? Har försökt på både dator och telefon :( Skulle ju så gärna vilja se på Galan :)

Svar: Tyvärr är videon utan ljud just nu eftersom vi använde sådana låtar under showen som fastnade i YouTubes upphovsrättsskydd. Men Kingkong-teamet jobbar på att ändra ljudfilen, så den kommer tillbaka så fort det är fixat. :)
TIDSTJUVEN

#5 - Linda

Helt fantastiskt med livestream, följde med galan i flera timmar och var djupt imponerad! :)

Svar: Åh, tusen tack! Så otroligt roligt att höra :)
TIDSTJUVEN

#6 - Jean

Skulle vara kul att se videon från galan!
Ack dessa copyrightmänniskor..

Svar: Vi får hålla tummarna för att det fixar sig! Det är ju lite knäppt att det ska behöva hänga upp sig på korta musiksnuttar.
TIDSTJUVEN