Jul i vårt hus

 
Har ni också välkomnat julen?
 
Jag brukar vanligen julpynta mycket senare än så här, men i år tänkte jag att det är onödigt att vänta med att pynta när den här tiden före jul ändå alltid går så fort. Vips är julen förbi och man är trött på allt vad julbelysning och tomtar heter. Jag tog fram lådan med julpynt redan i söndags när det var första advent, men så hoppade jag in på jobb och städningen och julpyntandet fick vänta till måndagen. Men nu är det minsann jul i vårt hus! Igår spelade jag min bästa julmusik på max samtidigt som jag dansade runt med dammsugaren och dammtrasan genom hela lägenheten. Sedan åkte julstjärnorna, julgardinerna och ljusstakarna fram.
 
 
Sputnik blev så förskräckt att han var tvungen att gömma sig i bastun halva dagen. Han är lite skeptisk till både dammsugare och julpynt, men så länge han har en mysig filt att sova på eller en trygg bastu att gömma sig i är allt frid och fröjd.
 
 
Nu blir det att leta fram kattburen ur förrådet och ställa fram en låda med kattsand i badrummet, för ikväll händer någonting riktigt spännande i detta julpyntade hushåll. Sputnik tror att det är en helt vanlig dag, men det är det verkligen inte... Kanske ni kan gissa vad som är på gång? ;)
#1 - Veronica Pettersson

Såå mysiga bilder!! Haha, jag började redan julpynta i onsdags förra veckan. :3

Svar: Tack :) Oh, då har du säkert klart allting redan? Bara att mysa och invänta julen. :)
TIDSTJUVEN

#2 - ellen

Ser jättemysigt ut.

Svar: Tack! Det känns riktigt mysigt med alla små lampor och ljus.
TIDSTJUVEN

#3 - Elin

Kommer det kanske att flytta in en till liten katt? :)

Svar: Kanske det :D
TIDSTJUVEN

#4 - Helen

Kastrering??

Svar: Bra gissning, men vi kastrerade Sputnik redan i våras. :) Det var också en spännande dag. Här finns en video från dagen: http://tidstjuven.com/2016/may/sputniks-forsta-veterinarbesok.html
TIDSTJUVEN

#5 - Yvonne

Spännande för Sputnik!
P.S. Man blir INTE trött på julpynt ;)

#6 - Nina

Så fina bilder! :)