2016-11-15 | 23:00:26

Dag två av galaveckan

Den här dagen kan sammanfattas med tre ord: händelserik, fartfylld och stressig. Det har varit minutschema från morgon till kväll, och nu känner jag mig alldeles trött i både kropp och knopp. Dags att gå och lägga sig för att hinna ladda batterierna inför morgondagen som blir minst lika intensiv.
 
Här kommer en snabb sammanfattning om vad som hänt på galafronten:
 
 
→ Vi har sprungit på möten, stämt av med samarbetspartners och sponsorer, planerat program, hämtat produkter och yrt fram och tillbaka genom regn- och snövädret på stan.
 
→ Linn på Vasabladet har skrivit en artikel om Galan: Dags för bloggala! Där kan man bland annat ta del av mina tips gällande hur man kan tagga till inför Galan och så får man reda på hur vi tänkte när vi bestämde priskategorierna.
 
 
→ Våra duktiga praktikanter har jobbat effektivt och förberett många intressanta artiklar som kommer att dyka upp på hemsidan under veckans gång. Redan idag kan ni läsa om vad man kan hitta på i Vasa på en söndag. Praktikanternas uppgifter under veckan är väldigt varierande och kreativiteten råder det verkligen inte brist på. Vill ni få reda på vem dessa kvinnor egentligen är så kan ni läsa om dem här: Praktikanterna under galaveckan.
 
 
→ Vi har avslöjat var efterfesten kommer att hållas! Jag vet att ni är många som har väntat med spänning på att få reda på var årets galaefterfest kommer att gå av stapeln, och nu är det alltså officiellt. Ni kan läsa allt om platsen här: Bank Food & Wine bjuder in till efterfest. Det kommer bli så otroligt fint och passande till galatemat. ♥

Finheter
ellenlundis

Va kul att du va med i tidningen :) Fina foton!

Kommentera:
Kom ihåg mig?