Vackra Kimo Bruk

 
Ack, dessa vackra ljumma majkvällar. Vilka fantastiska dagar vi har bakom oss, ännu en gång. Morsdagen kunde nog inte ha infallit en finare helg än denna, rent vädermässigt.
 
 
Igår tog sambon och jag en liten avstickare till Kimo Bruk på hemvägen. Där var det grönskande och vackert. Oj vad jag skulle vilja ha någon rolig photoshoot i det gamla bruksområdet nu under våren eller sommaren! Om det är någon som behöver student- eller examensbilder (eller någonting helt annat roligt för den delen) får ni hojta till. Jag fotograferar väldans gärna vid Kimo Bruk.
 
 
Jag tänker mig en dimmig majmorgon och en tunn pastellfärgad klänning i de här miljöerna... Kan ni också se det framför er? Det finns allt från gamla stenbroar och porlande vatten till häftiga ruiner och tegelväggar. Rena drömmiljön för fotograferingar!
#1 - Lili

Vilka fina bilder på en härlig plats! Och ja, jag kan definitivt se den där pastellklänningen den tidiga majmorgonen. Skulle passa jättebra! Och så fladdrar den lite lätt i vinden. Och på en annan bild är den stilla, faller ner mot vattnet, som att den är en del av det.

Svar: Tack så mycket Lili. Ja, precis så! Det skulle bli helt magiska bilder...
TIDSTJUVEN

#2 - Matilda

Haha föreställde mej precis den pastellfärgade klänningen och dimman och tänkte "ååh där skulle jag gärna fota några bilder" innan jag läste den sista textsnutten :D vi tänker i samma banor :D

Svar: Det måste ju bara betyda att det är en helt fantastiskt bra fotoidé, om vi båda fick den på skilda håll. :D Nu fattas det bara en modell då.
TIDSTJUVEN

#3 - Mimmi

Jaa-a ja kan väl ställ åpp :D

Svar: Jaaa, perfekt! <3
TIDSTJUVEN

#4 - Lili

Du får se till att genomföra en sådan photo shoot då! Om jag kommer till din del av Finland någon gång framöver bokar jag en fotografering med dig på momangen!

#5 - Marre

Åh, hade det inte varit häftigt med något steam punkigt? ^^
#lajvskadad ;)