Josefine

Canon EOS 6D + Tamron 24-70mm f/2.8
 
Canon EOS 6D + Tamron 24-70mm f/2.8
 
Nu har Josefine fått sina studentfoton som vi fotograferade i söndags, och hon lovade att jag får visa ett par bilder här på bloggen. :) Vi hade verkligen fina fotoförutsättningar - solen sken och det var nästan vindstilla. Jag tycker lite synd om Josefine som måste välja vilket foto som ska få pryda hennes tackkort, för det finns så många guldkorn.
 
Canon EOS 6D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 
Ni kanske tror att det är alldeles riskfritt att sitta på en gammal stenbro och dingla med fötterna ovanför vattnenytan förresten? Då tror ni fel. Den vita rosen var extremt nära att drunkna när den trillade i vattnet under ett byte av fotograferingsplats och själv höll jag nästan på att trilla i plurret när jag lutade mig mot ett räcke för att hitta en fin fotovinkel. Lärdom: rosor har en tendens att trilla i vattnet och gamla broräcken är inte pålitliga. ;)
 
Canon EOS 6D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 
Canon EOS 6D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Grattis till studenten Josefine!
#1 - Hemma Hos Felicia

verkligen superfina bilder!!!

Svar: Tusen tack Felicia!
TIDSTJUVEN

#2 - Linda

Jättefina bilder, Maria! :)

Svar: Tack ska du ha Linda. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Danielas Dagbok

jättefina bilder!!

Svar: Tack så mycket! :)
TIDSTJUVEN

#4 - Matilda

Verkligen fina bilder! Förstår inte vad folk har emot långklänningar som studentklänningar?

Svar: Tack så mycket Matilda! :) Jag tror att det varierar från skola till skola och från år till år, det där med långklänningar och korta klänningar. När jag tog studenten 2011 var vi väldigt många som hade långklänning, men året före hade nästan alla kort studentklänning. Själv tycker jag att det är såå fint och elegant med långklänning på studenten. :)
TIDSTJUVEN

#5 - Karolina

Så fina bilder Maria, som vanligt! :)

Svar: Men åh, tack Karro! <3
TIDSTJUVEN

#6 - Matilda

Det kan hända, så tror jag nog också att det ät lite av en generationsfråga också. Eftersom jag blir student i vår har vi talat ganska mycket om klänningar med kompisarna och de flesta av våra föräldrar är av den åsikten att långklänning inte passar till studenten medan jag och många andra tycker det är väldigt snyggt :D

#7 - Ida-Marie Jungell

åååh så fina bilder :D

#8 - Michelle

Åh så fina bilder, duktigt e du! :)