2016-06-20 | 20:26:00

Terrassen är midsommarredo

 
Jag skulle vilja påstå att det är fredag idag, men uppenbarligen är det måndag!? Helgjobb gör en alltid lika förvirrad, för hela veckan blir så tvärtom på något vis och man vet inte riktigt var den börjar och var den slutar... Men nåväl, måndag är det. Och inte vilken måndag som helst heller, för idag är det både sommarsolstånd och första dagen i midsommarveckan! Idag är alltså den längsta dagen på hela året och det känns nästan lite förtrollat på något vis. Jag tror bestämt att jag måste bege mig ut på en midnattsfotografering inatt...
 
Midsommarveckan till ära fixade jag klart mina terrassplanteringar idag, så nu är det riktigt mysigt där ute.
 
 
Sputnik hjälpte som vanligt till att plantera.
 
 
Mjölkhinkarna kommer från min mammas hemgård. I dem planterade jag silverfall, mossflox och diverse gulliga små blå blommor.
 
 
Det blå ämbaret är ett fynd från gårdagens loppisrace. Det var egentligen inte till salu, men jag fick köpa det ändå för en femma. :') Det var precis ett sådant ämbar jag behövde för att plantera min loppisfyndade tomatplanta i.
 
 
Solstolarna hittade jag i förrådet häromveckan, och de passar ju perfekt att sitta och chilla i på terrassen. Jag hade alldeles glömt bort att jag hade de där stolarna, så det var en trevlig upptäckt. Sommaren 2011 var jag med i ett festivalcrew för den finlandssvenska tidningen och bloggportalen Papper och då satt vi i de här stolarna i Papper-tältet på Vaasa Rockfestivals festivalområde. När festivalen var slut fick jag ta hem stolarna.
 
 
Kolla så lummig den lilla lastpallsplanteringen har blivit på en månad!
 
 
Näst på tur i mitt lilla terrassprojekt står helt klart att köpa ett nytt utemöblemang. På andra sidan om trappan står nämligen ett fult, men funktionsdugligt, grönt plastbord med tillhörande stolar. Det ska bytas ut snarast möjligt!

Finheter
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så mysigt

Josefina

Lastpallsplanteringen är en så fiffig och mysig grej! När vi var i Kreta besökte vi ett café/bar som också hade gjort lite liknande med lastpallar men istället fäst dem på väggen o hängt krukor från den. Kom då att tänka på dig/ditt inlägg faktiskt när jag såg dem. :D Borde skicka bilden till dig. ( Ps. Fina foton har du, märks att detta med kamera är din grej. <3 )

2016-06-21 | 11:12:58 | http://jossanp.com
Ida-Marie

Så fint de blev :D

2016-06-21 | 12:24:19 | http://ziio.se
ellenlundis

Åh sommarmys! :)

2016-06-21 | 20:00:42 | http://finlandsgullet.wordpress.com/
Kommentera:
Kom ihåg mig?