Solvarma klippor och fyrbenta vänner

 
Så lyxigt det känns med tre lediga dagar i sträck! Nästan som en minisemester. Idag tog jag mitt pick och pack och styrde kosan mot Jakobstad för att spendera dagen tillsammans med världens bästa bloggbästis och partner in crime Ida-Marie. Det är allt för länge sedan vi träffats senast, så ni kan tro att vi hade många samtalsämnen att avhandla under dagen.
 
Tidigare under dagen åskade det, men lagom tills att vi skulle bege oss ut till Fäboda hade åskan bedarrat och regnet begett sig vidare. Kvällen blev solig, varm och fin - ypperligt väder för terrasshäng vid Fäboda Café & Kitchen helt enkelt. Jag smaskade i mig en tallrik supergoda och krispiga batatpommes med bacon och dipp medan vi babblade och smed planer.
 
 
När vi hade ätit och druckit kaffe förflyttade vi oss ut på klipporna. Ida var hundvakt åt sötnosarna Yami och Sasha, så de fick givetvis hänga med på dagens utfärd. Ni kan tro att de var glada. :)
 
 
Jag har aldrig varit särskilt förtjust i hundar (är kattmänniska ut i fingerspetsarna!), men att ha sällskap av de här två fyrbenta gullisarna en hel eftermiddag var riktigt trevligt. De uppförde sig så bra och är ju bara så mysiga. <3
 
 
Vi passade på att ha en liten photoshoot i kvällssolen. Spana in bilderna på Idas blogg!
 
 
Sedan bänkade vi oss på de solvarma klipporna med utsikt över havet och pratade om allt och inget tills solen höll på att gå ner och det var dags att åka hem. Fem timmar går allt för snabbt när man har roligt.
Om ni ska besöka Jakobstad i sommar ska ni absolut passa på att åka ut till Fäboda.
Där kan man lätt spendera en hel dag eller två!
 
#1 - Ida-Marie Jungell

Nämen guuu va fina bilderna blev, tack för ikväll <3

Svar: Tack själv finis <3 Vi får ta kvällen i repris snart!
TIDSTJUVEN

#2 - Karolina

Älskade Fäboda <3 Så fina bilder ni fick!

Svar: Tack! :) Fäboda är verkligen vackert. Jag är så kär i klippstränder.
TIDSTJUVEN

#3 - Lovisa

Vilka härliga bilder! Dit måste jag åka!

#4 - Marias Memoarer

Fina bilder, och härliga hundar! :) Jag är också kattmänniska, men gillar de flesta hundar med (om de har bra lynne o.s.v.). Kan dock vara rädd för en del hundar.