Ellinor

Canon EOS 6D + Tamron 24-70mm f/2.8
 
Canon EOS 6D + Tamron 24-70mm f/2.8
 
På dimissionsdagen för två veckor sedan fotograferade jag ljuvliga Ellinors studentfoton. Ellinors studentklänning var precis lika blå som himlen den lördagen - dagen bjöd helt enkelt på alldeles fantastiskt studentväder!
 
Canon EOS 6D + Tamron 24-70mm f/2.8
 
Vi fotograferade i Vinlax. Jag blev lite nervös när jag anlände till fotoplatsen och upptäckte att ett litet sällskap hade grillfest på gång nere på stranden, men de trevliga festmänniskorna hade som tur ingenting alls emot att vi fotograferade studentfoton samtidigt som de grillade. De tyckte väl antagligen bara att det var trevligt med lite underhållning.
 
Canon EOS 6D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 
Canon EOS 6D + Canon EF 50mm f/1.8 II 

Även om man kanske inte skulle tro det så finns det oändligt med fina fotoplatser vid fritidsområdet. Där finns förstås en sandstrand, men så finns det också spännande klippor, djupa skogar, färggranna blomsterängar och mysiga lador... Vartefter vi fotograferade hittade vi fler och fler platser, och mitt minneskort fylldes snabbt av oändligt med vackra bilder. Tack Ellinor för att jag fick visa ett par bilder här på bloggen och grattis igen till studenten! ♥