Balkonghäng med brudarna

 
På dagens program stod som vanligt sommarskola (bästa sommarjobbet! <3) för min del mellan kvart före nio på morgonen och kvart över fyra på eftermiddagen. Efter att ha avklarat diverse andra ärenden efteråt blev det plötsligt blev väldigt bråttom att hinna hem och mata katten innan Cila svängde in på gården för att plocka upp mig...
 
 
...för ikväll vankades det nämligen tjejträff. Cila och jag gasade iväg till Mimmis crib, och där välkomnades vi ut på den lummiga balkongen med utsikt över hela centrum.
 
 
Sara, Madde och lilla Saga var också på plats förstås, och Mimmi dukade fram både paj och sallad till oss. Mums!
 
 
Till efterrätt fick vi dessutom avnjuta en fantastiskt god hemlagad marianneglass. Dröömin! Glassen torde vara gjord på vispgrädde, kondenserad mjölk och mariannekross men vill ni ha ett utförligare recept får ni fråga Mimmi.

 
Minstingen Saga var däremot inte imponerad av vårt glassätande och babblande, så hon visade sin suraste surmin när kameran åkte fram.
 
 
...men direkt jag satte kameran åt sidan började hon förstås gapskratta istället. En sådan liten buse! <3
 
 
Om någon behöver lite balkonginspiration hittar ni enormt mycket av den varan på denna balkong.
 
 
En kabelrulle, några trälådor och mjölkhinkar, en dekorationsstege gjord av gamla störar och ett gäng blommor och örter är uppenbarligen receptet på en extremt mysig balkong. :)
 
 
Och vet ni, nu är det bara fyra fjuttiga dagar kvar innan värdinnan tar sin resväska och åker iväg på sitt livs äventyr. Mimmi ska nämligen spendera fem veckor i USA utan att känna en endaste kotte där. Det är helt galet modigt och inspirerande! Jag hoppas verkligen att Mimmi kommer hem helskinnad i juli och att hon får en helt fantastisk resa. Vill ni följa äventyret rekommenderar jag att ni klickar er in på → Mimmis blogg ←.
#1 - Karolina

Men åh vad mysigt!! :D

#2 - Frida

Kan du berätta mer om ditt sommarjobb? :)

#3 - Sandra Maria

Uuu, balcony goals! *emoji med hjärtögon*