2016-07-27 | 23:13:11

Svårt att greppa

 
Så har vi då nått den där tiden på året då naturen är så vacker att man knappt vet vart man ska ta vägen. Blomrabatterna är prunkande, buskarna är alldeles tunga av bär och högsommarens dofter av nybärgat hö och solmogna smultron finns överallt. Jag skulle kunna ägna hela dagarna åt att bara njuta av intrycken och andas in alla dofterna.
 
I måndags spenderade jag hela eftermiddagen ute vid havet tillsammans med mamma och pappa, och jag slogs än en gång av naturens storhet. Tänk så fantastiskt det är att kunna sitta längst ut på en varm klipphäll och lyssna på det kluckande ljudet när havets mjuka vågor möter de skarpa klipporna vid strandkanten samtidigt som man känner hur julisolen bränner mot huden på ett mycket behagligt sätt. Det är sådana stunder som man bara vill spara i sitt innersta och ta fram någon gång i november när allt är som mörkast.
 
 
Tänk att det finns stunder i livet när ens största problem handlar om huruvida man ska ta ett dopp före eller efter att man avslutat ett kapitel i boken man läser. Det är sådana stunder som man rent av skäms över, när minnet av diskussionen man hade med en vän tidigare samma dag slår en. Vännen förlorade sin släkting i helgens bombning i Kabul och själv ligger man där på klipporna i Vexala och grubblar över om man ska ta ett dopp eller läsa klart en bok...
 
Läget ute i världen är kaosartat och varje dag förlorar oskyldiga människor sina liv. Samtidigt går årstiderna sin gilla gång och sommaren här i Finland är vackrare än någonsin. Två helt olika världar, men ändå en och samma. Så svårt att greppa.

Finheter
FrökenTV, bloggen om tv och film

åååh vad fint

2016-07-28 | 11:18:53 | http://efji.blogg.se/
Frida

Vilka underbara bilder :)

2016-07-29 | 17:44:28 | http://fridanyburgs.blogg.se
Nettan <3

Fina bilder :) :)

2016-07-31 | 00:01:16 | http://nouw.com/Nettan
Kommentera:
Kom ihåg mig?