Var det någon som sa helg?

 
Hej kompisar! Hoppas att ni fått en fin början på helgen trots snöslaskvädret. Själv kom jag hem så sent som för ett par timmar sedan och är helt orimligt trött i både kropp och själ. Jag känner mig ungefär som en urvriden disktrasa och skulle lätt kunna gå och lägga mig redan nu fast klockan inte ens är halv nio.
 
 
Vår finfina lärarstuderandeförening FSLF ordnade en intensivkurs i jobbsökeri på eftermiddagen. Vi fick bland annat simulera arbetsintervjuer tillsammans med rektorer från fältet och fråga allt vi undrade om jobbansökningar och rekryteringsprocesser av sådana som faktiskt kan vara våra framtida arbetsgivare. Superintressant!
 
 
När jag kom hem fick jag fnatt på min lugg och klippte den med en kökssax. Den blev sned, som sig bör när man är så dum att man klipper den med kökssaxen. Produktiv fredag? Javisst. Kommer jag ångra mitt klippinfall imorgon? Möjligtvis. Är jag slut i huvudet? Helt klart.
 
 
Nu tror jag bestämt att jag ska gå och lägga mig bredvid denna mysiga filur. Min hjärna har upphört att fungera och det här blev kanske världshistoriens tråkigaste blogginlägg. Förlåt för att ni var tvungna att läsa det.
#1 - ellenlundis

Fint med svartvita bilder :)

#2 - Lili

Jag tycker inte det var tråkigt, det är fint att kunna dela med sig även av det som inte verkar Åh Wow Sjukt Magiskt!!! Dessutom är bilderna jättefina. Och jag tycker nog att luggen blev bra, trots snedheten. Och jag känner mig också helt utmattad idag, trots att jag bara jobbat 12- 19. Kom hem och bara stirrade framför mig, i princip. Mina råttor vill inte sova med mig och någon katt har jag inte här, så jag får nog krypa ihop med mitt mjuksimurmeldjur jag. ^^

#3 - Petra

Vad bra att du fick möjlighet att ta del av en sådan kurs! Säkert mycket tryggare att ge sig ut i jobbsökarprocessen med ett sådant tillfälle i ryggen! Minns att jag och flera andra medstuderande efterlyste något liknande för typ tio år sedan då jag gick på peffan, men åtminstone vad jag vet så ordnades inget sådant på den tiden.

#4 - birgitmaria

Ha ha ... Men ibland behövs såna här inlägg med ! Rolig blogg du har, förresten!