Torsdagslistan

 
Dagens konstigaste reklam: Fit 1
Sorry Fit1 Vaasa, men er annons på dagens Ikkuna gör mig tyvärr inte det minsta sugen på att träna vid ert gym. Texten "Yhdessä on hauskempaa"/"Tillsammans är det roligare" kan jag hålla med om - det är mycket roligare att gymma tillsammans med en kompis för då kan man ju peppa och motivera varandra. Men jag förstår ärligt talat inte vad två kvinnor som kysser en tomat har med gymträning att göra. Kanske det bara är jag som inte fattar poängen eller misstolkar er bild? Möjligtvis har jag missat hela konceptet med ert gym, för jag trodde liksom att det var ett gym där man lyfter vikter, springer på löpband och tränar kroppen. Vad har tomathångel med gym att göra?
 
 
Dagens bästa nyhet: Harry Potter and the Cursed Child
Det är nu officiellt att J.K. Rowling har skrivit en åttonde Harry Potter-bok. Aaahhh! Boken Harry Potter and The Cursed Child kommer ut redan den 31 juli i år! Det här är kanske årets bästa nyhet. ♥
 
 
Dagens tips: Letteringkurs i Kimo
Ni som bor här i nejden får absolut inte missa att Sofie Björkgren-Näse, alltså Fia Lotta Jansson, drar en kurs i lettering i Kimo nu på söndag. Jag var riktigt less för att jag skulle missa kursen eftersom Botniavasan skulle gå av stapeln samma dag, men nu blev ju Botniavasan framflyttad på grund av snöbristen så då är det fritt fram att gå på kurs i bokstavsillustration istället. :) Rykten säger att det fortfarande finns platser kvar. Ni hittar mer info här.
#1 - Viktoria

Glöm heller inte att The Fantastic Beasts And Where To Find them också kommer på bio i år. :D

Svar: Det är sant :D Yaaay, vilket HP-år!
TIDSTJUVEN

#2 - Jonna

Tummen upp för Harry Potter! och tumme ner för reklamen.

Svar: Helt klart dagens hiss och diss.
TIDSTJUVEN

#3 - Karro

Alltså den där reklamen - whaaaat?! Haha alltså GÖRS det fortfarande så där tacky reklamer?

Svar: Ja du, jag är förundrad över samma sak. Det känns som att fotografer/PR-människor år 2016 borde vara medvetna om att det inte är okej att sälja saker med hjälp av anspelningar på sex. Sambandet mellan tomathångel och gym är ju dessutom så långdraget att det inte ens existerar. Dåligt Fit1, dåligt.
TIDSTJUVEN

#4 - Sara

Tänkt precis he samma tå ja så hande reklamin.. att va e dehär. Förknippar nog int e alls med ti far på gym om man säger så :D

Svar: Exakt! E sko va intressant att hör hur dem riktigt ha tänkt.
TIDSTJUVEN

#5 - mammatillmirakel.blogg.se

jag ville knappt tro det när jag hörde takas om den åttonde boken!! Omgomgomg :)

#6 - Maria

Oh, den boken måste man ju läsa! :)

#7 - Daniela

hahaha alltså reklamen :'DD wtf

#8 - Malin

JKR har själv klargjort på sin twitter att det inte är fråga om en åttonde Harry Potter bok, utan manuset till teaterpjäsen Harry Potter and the Cursed Child som släpps i bokformat. Personligen vet jag inte om jag gillar iden med varesej pjäsen eller manuset som bok, känns mest bara som ett sätt att mjölka pengar ur Harry Potter franchisen. Meeeen, som det HP fan jag är så ska jag ju såklart läsa den :)