Middag vid Bock's Corner

 
Ju äldre man blir desto mer tror jag att man uppskattar att få spendera kvalitetstid tillsammans med nära vänner, äta god mat och tjattra om livet hela kvällen istället för att ge och få materiella gåvor. I fredags var det dags för den årliga julklappsmiddagen tillsammans med tjejgänget, och konceptet är helt enkelt vinnande. Vi har en tradition som handlar om att gå ut och äta tillsammans istället för att köpa julklappar till varandra, och det är kanske den bästa traditionen vi någonsin hittat på.
 
Kan detta kanske ha varit den femte julklappsmiddagen i ordningen? Jag hoppas hur som helst att det här med julklappsmiddagar är en tradition som vi upprätthåller livet ut.
 
 
Vi försöker byta restaurang varje år, för att få möjlighet att testa nya ställen. Årets julklappsmiddag gick därmed av stapeln vid mysiga Bock's Corner Brewery. Bock's är ett mikrobryggeri som tillverkar sitt eget öl och cider, men dessutom har riktigt fina loungeutrymmen och erbjuder ett par matalternativ. Spana in väggarna!
 
 
Jag var vrålhungrig, så jag testade deras egna cider och en hamburgare. Hamburgaren fick betyget "helt okej", men cidern däremot var en tiopoängare. Den smakar äppel och är precis lagom torr för min smak. Garanterat värd att åka till Bock's för att testa ifall ni är nyfikna!
 
 
Bock's lär vi absolut besöka fler gånger. Det är ett perfekt ställe om man bara vill hänga tillsammans med kompisarna i en trivsam miljö. Ni hittar Bock's på Gerbyvägen 18. På helger har de öppet ända till klockan två på natten, så man behöver inte känna sig stressad att åka hem. Nästa gång hoppas jag på att få syn på geten som huserar där. ;)
#1 - Jessica

Det ser ut att vara ett rätt mysigt ställe :) fina bilder du tar!

Svar: Ja, riktigt unikt i sitt slag här i trakterna. :) Tack!
TIDSTJUVEN

#2 - Felicias mode

ser verkligen mysig ut! Och jag gillar idén med att ha en "julklappsmiddag" istället för vanliga presenter! :)

Svar: Det var det. :) Och jo, julklappsmiddag är typ världens smartaste grej. Vid födelsedagar har vi ett annat system, som går ut på att vi köper en gemensam present för 10€/pers. På det viset får man en fin och värdefull present utan att det blir dyrt för kompisarna. Förra året fick jag t.ex. en prenumeration på ELLE och året innan en dymo. :D
TIDSTJUVEN

#3 - Ida-Marie

Vad mysigt :D

Svar: Toppenbra fredagsprogram! :)
TIDSTJUVEN

#4 - Ida

Trevligt ställe, men inte i Gerby! Snarare Dragnäsbäck.. ;)

Svar: Är inte Gerbyvägen i Gerby? *förvirrad*
TIDSTJUVEN

#5 - Daniela

Bock's är i Dragnäsbäck :) älskar Bock's! Brukar alltid gosa med getterna när jag är där haha! ;)