En inte helt vanlig onsdag

 
"Det är de små sakerna som gör livet stort" sa Challo när vi skulle hämta kaffe i Tritonia idag och de normalstora kopparna var slut så man fick ta en megakopp för samma pris som en vanlig kopp. Jag kunde inte sagt det bättre själv. Det fanns till och med kaffegrädde istället för mjölk, och det är verkligen onsdagslyx för en fattig studerande som nyss spenderat alla sina sparpengar på en ny kamera. Ja, jag köpte en fullformatskamera idag. Aaahhh!
P.S. Visst ses vi på Träffpunkten i Vasa ikväll igen?
#1 - Jarina

Ooohj, grattis till det nya köpet! Du kommer nog inte ångra dig tror jag :)

Svar: Tackar tackar! :) Vi ska hoppas det.
TIDSTJUVEN

#2 - Anna Betlehem

Åh vad roligt! det finns inget bättre än känslan när man köpt ny kamera!!

Svar: Eller hur!! <3 Och det finns inget värre än att inte få åka hem och testa den nya kameran direkt. Jag måste stå ut ända tills IMORGON innan jag får chans att testa den.
TIDSTJUVEN

#3 - Linda

Hoppas du får trivas me din nya kamera! även fast he e Canon ;)
Temde träffan låt jätteintressant, ikväld ska vi på kalas men jag fundera om ja kanski rent åv sko ha komi nästa viko :) Va ere riktit man gör på temde träffan? :)

Svar: Canon ska e va förstås, hehe. Punkt slut. ;)

He e lite olika program på varje Träffpunkten-kväll å olika personer som drar. Du kan si på programbladi va he e för tema: http://tidstjuven.com/2016/february/traffpunkten-pa-onsdagar.html.
Förra gangon prata vi om mat som int e så dyr åså laga vi tomatsåppo ilag. Dagens tema e "Att vara nöjd", så ja tippar att e blir diskussioner om olika aspekter åv he. Å nästa onsda handlar e om att va en medmänniska, men tå kan int ja kom na för ja ska på jobb.

Överlag ere väldigt chill på Träffpunkten. He e i princip ett forum för att träffas å må bra ilag. Nya Folkhälsan-husi e jo dessutom superlyxot! :D
TIDSTJUVEN

#4 - Sara Möller

Ååh va härligt med ny kamera! ^^, Ser fram emot nya fantastiska bilder framöver! Och sen även en väldigt ingående recension ;)

#5 - Linda

Hehe tyvärr kan ja int hald mé de om he ;)

He låter jo jätterolit! tror att ja ska fa nästa viko, om it na annat dyker åpp :)