Söndagsmys

 
Vart försvann sommaren?
 
Det känns riktigt höstruskigt när regnet bara fortsätter att ösa ner. Dag som natt. Ska det inte sluta någon gång? Jag lyckades bli förkyld efter cykelutfärden i regnet häromdagen, så ikväll har jag gosat ner mig i mitt bästa mysplagg från 2012 samtidigt som jag pimplat tekopp efter tekopp.
 
 
Den fina muminmuggen fick jag till födelsedagspresent från mina brorsöner och deras föräldrar. Oliver hade fått välja mugg, och han tyckte att den här röda muggen med Lilla My-motiv passade mig bäst eftersom jag brukar se ut som Lilla My med en knut mitt på huvudet rätt ofta. Vilken fullträff! Jag har på känn att många liter kaffe och te kommer förtäras ur denna mugg under hösten. :) 
 
 
Imorgon kickar skolan igång igen efter sommarlovet för de flesta här i trakterna. Skolstarten brukar vara ett säkert tecken på att sommaren närmar sig sitt slut. Själv jobbar jag sista dagen på mitt sommarjobb imorgon, så det känns verkligen som att hösten är på intågande nu. Läskigt och spännande...
#1 - ISA

NÄE! jag är såå inte redo för höst alltså!! haha. men har hört att sommaren kommer tillbaka en sista sväng snart?! hoppas

Svar: Är det sant? :D Jag har bara sett väderprognoser som utlovar ännu mer regn, men jag *hoppas* verkligen att du har rätt i att det blir en liten minisommar ännu. :) Håller tummar och tår!
TIDSTJUVEN

#2 - ellenlundis

"Sommaren är kort,, de mesta regnar bort" Den texten stämmer så bra :) Åhh söt Mumin-mugg! ❤