När H&M Home kom till stan

 
Äntligen är dagen kommen. Dagen då H&M Home slog upp sina dörrar i Vasa! Likt så många andra har jag väntat med spänning på att H&M:s härliga och förmånliga inredningsavdelning ska inta Vasa. Nätbutiker i all ära, men jag tycker fortfarande att det är mycket roligare att gå runt i en fysisk butik och titta och känna på saker än att handla via nätet och aldrig vara helt säker på vad man får.
 
Eftersom jag ogillar kaosartade öppningar och premiärer hade jag tänkt vänta tills den första hysterin lagt sig innan jag besökte butiken. Ödet vill dock annorlunda. ;) Plötsligt råkade jag ha lite tid till övers när jag var i Vasa på jobbärenden under kvällen och eftersom jag till på köpet råkade befinna mig i Stenhaga insåg jag att jag inte hade något annat val än att svänga in till GW-gallerian. 
 
 
Det första som slog mig när jag spatserat genom klädavdelningen inne på H&M och kom fram till inredningsavdelningen var hur stor den var. Jag hade förväntat mig ett litet hörn i butiken med några fjuttiga handdukar och ljuslyktor, men möttes av hylla efter hylla fylld av gnistrande prylar och snygga textiler.
 
 
Drömmande botaniserade jag mig igenom mattorna... och kunde inte låta bli att köpa en blåvit tjusig sak som ska få flytta in i vårt vardagsrum (tillsammans med ett matchande kuddöverdrag).
 
 
Nästa sak jag kärade ner mig i var de textprydda trälådorna och -brickorna. Jag använder mig av serveringsbrickor nästan dagligen när jag bär kaffekoppar och diverse attiraljer ut och in från terrassen, och har saknat en snygg bricka i mittemellan-storlek. Nu hittade jag den perfekta.
 
 
Jag hade trott att det skulle vara fullt av folk i butiken, men det var riktigt lugnt och trevligt. Kanske berodde det på att det bara var en timme kvar till stängning, eller så berodde det på att hela H&M-butiken är både luftig och välplanerad efter nyöppningen.
 
 
Nästa gång det är dags att investera i snygga sängkläder vet jag exakt vart jag ska bege mig.
Äntligen har vi fått H&M Home i Vasa! :)
#1 - ISA

men wohoooo, stort grattis till er! :D älskar den butiken, man har ju faktiskt råd att gå loss lite!

Svar: Tackar tackar. Ja precis! Det är rätt skonsamt för plånboken även om man går lite loco. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Karolina

Alltså jaaa, äntligen!! Har så många gånger tänkt beställa därifrån, men det är så jobbigt när man inte på förhand får veta exakt hur sakerna ser ut. Vad kul att höra att butiken var stor också! *Emojimedhjärtögon*

Svar: Eller hur! Exakt min känsla.
TIDSTJUVEN

#3 - FrökenTV, bloggen om tv och film

vill också ha en H&M home i närheten

Svar: Plötsligt kanske det händer i din stad också! :)
TIDSTJUVEN

#4 - Erika

Älskar H&M Home!