Konstens natt som regnade bort

 
I torsdags gick Konstens natt av stapeln i Vasa. Konstens natt är en kväll fylld av kulturevenemang och uppvisningar av alla de slag. En kväll då staden sjuder av liv på precis alla gator. Tesso, Challo, Sofie och jag inledde kvällen med varsin tallrik sushi på Magokoro. Himmelriket på jorden!
 
 
Vi hade tänkt spana in några av kvällens programpunkter, men vädret ville annorlunda. De flesta evenemangen skulle gå av stapeln utomhus och det ösregnade när vi steg utanför dörrarna vid Rewell Center. Har det ens gjort något annat än regnat nu i augusti?
 
 
På Loftets innergård stod ändå ett gäng tappra försäljare vid sina bord.
 
 
 Där fanns både hantverk...
 
 
...och en del ätbart till salu.
 
 
Vi flydde undan regnet och ockuperade ett bord inomhus istället. Jag måste säga att det var ganska mysigt att sitta och titta på regnet som öste ner samtidigt som musiken från torget ljöd in genom det öppna fönstret.
 
 
Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, och timmarna bara flög iväg. Helt plötsligt hade vi suttit där i nästan tre timmar.
 
 
När vi klev ut på gatan igen hade det slutat regna och himlen hade färgats ljusröd.
 
 
Vi passade därmed på att gå en sväng på marknadstorget.
 
 
Vi hade tänkt spana in den 25 meter långa kakan som skulle finnas någonstans i stan, men den hittade vi dessvärre inte innan det var dags att styra kosan hemåt. Attans. 
 
 
Dagens fråga: köper någon faktiskt 80 stycken lakritsremmar? Och hur hinner hen i så fall äta upp dem innan de torkat?
#1 - Yvonne

Äsch, då missade du ju när jag dansade i regnet 😊

#2 - ellenlundis

Oj tre timmar? Haha! Då hade ni mycket att prata om :)
Mysiga bilder du har tagit, trots de var tråkigt väder ute.

svar: Tack! Hoppas jag med! 🙂☺