2016-08-25 | 16:55:50

Hamburgare, shopping och Diandra

Igår gick Spotlight av stapeln i Jakobstad. Spotlight är en kväll där kultur och handel ligger i fokus. Ett evenemang som ingen mindre än Ida-Marie än en gång hade varit med och organiserat.
 
 
Mikael och jag begav oss iväg till Jeppis vid sjutiden och eftersom vi var vrålhungriga inledde vi förstås Spotlight-kvällen med varsin hamburgermåltid vid Friends & Brgrs. Burgarna var om möjligt ännu godare än senast jag åt vid Friends & Brgrs och det nya upplägget med pommes fritesen i en liten frityrkorg var dessutom riktigt snyggt. 
 
 
När vi var mätta och belåtna kikade vi runt i butikerna som hade både kvällsöppet och alla möjliga fina erbjudanden. Jag dreglade över nedsatta Odd Molly-koftor i Blossom.
 
 
Vid Katarina Maria fanns det som vanligt mycket finheter att titta på.
 
 
Gatorna var fyllda av människor och konst. Den temporära graffitiväggen på gatan utanför Lindex var fullklottrad av anonyma gatukonstnärers verk. I år var det, till skillnad från förra året, verkligen dunderbra väder för en gatufest!
 
 
När klockan slog nio äntrade kvällens huvudartist Diandra gågatans scen och vi sällade oss förstås till den stora publikskaran.
 
 
Diandra skuttade runt på scenen samtidigt som hon sjöng, och skrattade sedan hjärtligt i mellansnacken.
 
 
Hon verkade vara en så genomhärlig människa. :)
 
 
...och så har hon ju en magisk röst dessutom. Man skulle aldrig kunna tro att tjejen bara är 22 år gammal.
 
 
Som avslutning på kvällen uppträdde Energy Dancers med sina imponerande koreografier. Wow!

Finheter
Matilda

Alltså Friends&brgrs chevré burgare är ju verkligen så otroligt god! Tur att det inte finns här i åbo för iasåfall skulle jag har förätit mig. Mer problem blir det om en vecka då jag flyttar till helsingfors och kommer från min ytterdörr till f&b på 10 min... :D

Svar: Nämen, nu fick du ju mig riktigt sugen på att testa chevréburgaren också. Jag åt en classic den här gången. :) Åh, du flyttar verkligen centralt då! Så spännande. :D
TIDSTJUVEN

2016-08-25 | 17:05:04 | http://tildasofias.blogg.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?