Förra veckans fotojobb

 
Igår damp det nyaste numret av Kommunbladet ner i postlådorna hos alla kommuninvånare i Vörå. Kommunbladet är Vörå kommuns egen lokaltidning som kommer ut ungefär en gång i månaden, fullproppad med lokala nyheter och annat kul. Förra veckan hade jag två stycken fotouppdrag för Kommunbladet på agendan så jag tänkte att vi kan ta och kika på dem här på bloggen också, nu när tidningen kommit ut.
 
 
Framsidan av tidningen pryds av ingen mindre än superpensionären Gun. Denna dam är nog en av de piggaste, roligaste och starkaste 70-åringarna jag någonsin träffat.
 
 
Rosa gympadojor, sminket on point och idel fyndiga kommentarer. När jag blir stor ska jag också bli en Gun.
 
 
Det andra fotojobbet gick av stapeln på denna tjusiga plats. ↑ Furirbostället är en riktig pärla här i Oravais, och jag blir lika förtjust varje gång jag kliver in i den gamla 1800-talsstugan med knarrande golvbrädor och tidsenlig inredning. Jag skulle kunna gå runt där och titta och fotografera hur länge som helst.
 
 
I år har den historiska föreningen som ligger bakom Furirbostället många spännande projekt på gång, så det löns garanterat att hålla ett öga på både restaurangen och den övriga verksamheten.
 
 
Jag skäms lite över att erkänna att jag fortfarande inte har varit på någon 1700-talsmiddag till Restaurang Ädelbragd, trots att alla jag känner har talat så gott om sina middagsupplevelser. Dags för ändring!
Vill ni läsa artiklarna hittar ni hela Kommunbladet på webben också. Klicka på nummer 3/2016.
#1 - Linn Jung

Tack Maria för din insats! Så otroligt bra jobbat.

Svar: Tack Linn! Jag ser fram emot fler roliga fotouppdrag. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Hemma Hos Felicia

superfina bilder du tog! :)

Svar: Tack så mycket Felicia! Så glad jag blir att du tycker det. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Christina

Härliga bilder! Du får nog dra med dina vänner på en 1700-tals middag, kan varmt rekommendera dem! :)

Svar: Tack Christina! Jag tror bestämt att jag ska följa din rekommendation, bara något passligt tillfälle uppenbarar sig. :)
TIDSTJUVEN