Planera livet med stil

 Inlägget är ett samarbete med Personlig almanacka.
 
 
Så var det dags för en ännu en septembermåndag.
 
September är verkligen en handlingens månad - sommarpausen är slut och plötsligt ska allt och inget göras på en och samma gång. Sedan lugnar livet ner sig igen i oktober. Lite knasigt. Inom loppet av den här månaden ska jag presentera min kandidatavhandling, påbörja min magistersavhandling, gå två kurser på universitetet, föreläsa om hur det är att vara ung kvinnlig företagare, dra igång ett föreningsår i egenskap av ordförande, ta mig an några fotojobb, planera en gala tillsammans med min företagskollega och jobba nu som då på två olika inhopparjobb. Puh! Ni lär garanterat märka här på bloggen att det är en månad som är fullspäckad av både det ena och andra.
 
Mitt liv skulle vara totalt kaos utan en kalender där jag kan hålla reda på alla tider och datum. Jag har hållit stenkoll på postlådan den senaste veckan och i fredags anlände äntligen min egendesignade kalender från Personlig almanacka. Nu kan jag slappna av igen, när alla viktiga saker finns antecknade i min sprillans nya kalender.
 
 
På Personlig almanacka kan man planera sin kalenders utseende helt själv, så i år valde jag att sätta en av mina favoritbilder på ett får (haha!) på framsidan, tillsammans med ett citat som jag gillar. Jag är etthundrasjuttio procent säker på att inte en kotte i världen har en likadan kalender. ;) Eller vad tror ni?
 
 
Min kalender innehåller förstås finlandssvenska namnsdagar, snygga färger och massor av utrymme för anteckningar. Nytt för i år är att varje månad dessutom inleds med en månadsöversikt. Väldigt praktiskt!
 
 
Baksidan pryds av en bild från Turkiet. Helt klart den perfekta kalendern.
 
 
När man är inloggad på Personlig almanackas kundsidor kan man se hur ens tidigare beställningar har sett ut. Min kalenderhistorik börjar redan år 2010. Trogen kund, javisst! ♥
#1 - SandraEmilia

Men vilken mysig kalender! :D

#2 - Christina

Åh,personlig almanacka <3 Å så bra med månadsöversikt! Vet du, i helgen funderade jag starkt på att frångå det årliga beställandet av en ny almanacka och bara köra med den mobila kalendern. Men nej, jag klarar det inte.. För mig är kalendern mer än bara att skriva in diverse händelse, där planerar jag också menyer för veckan och träningspass och skriver upp saker jag behöver komma ihåg. Fast jag tror att jag kanske ska klarar mig med en mindre version till ett nytt år.

#3 - Ida-Marie

Och självklart blev årets design minst lika snygg som dina tidigare ^^ kalender-power, sku aldrig klara mig utan en!

#4 - Michelle

Så härligt med en fin kalender. Dock är jag själv urusel på att använda dem, skriver oftast bara ner på telefonen. :)

kram