Victoria's Secret-himlen finns i Vasa!

 
Den här onsdagen har det legat ett gråaktigt filter över Vasa. Ett lager Gingham (eller var det kanske Aden?). Grått, grått, grått... med inslag av regn. Men inget som ett gäng fnissiga klasskompisar och en tjock bok om positiv psykologi inte råder bot på. 
 
 
Jag svängde in via favoritaffären Minimani på hemvägen och upptäckte att de fått in en hel hylla proppfull med Victoria's Secret-produkter. En bit av himmelriket finns nu i Vasa! För 13,90€/styck dessutom. Halleluja. :')
#1 - Karolina

Neeej är det sant!! Jag som ÄLSKAR Minimani från förr redan haha! Shit vad bra, måste fara dit nån dag :) tack för tipset!

Svar: Varsågod! :) Jaa, Minimani är BÄST! Jag älskar deras varuutbud och priser. Dessutom får man alltid så trevlig kundbetjäning där. Det här låter ju som värsta köpta inlägget nu, men jag är bara så genuint förtjust i Minimani. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Paulina Grön

Woot?!? Nice! Alltså Minimani e så bäst! :D Dock har jag mest dåliga erfarenheter om kundbetjäningen där...

Svar: Ja verkligen! :D Oj, har du så? Jag tycker att de alltid är hjälpsamma och trevliga där, men kanske jag bara stött på rätt personer.
TIDSTJUVEN

#3 - Isabelle

Har varit samma väder här, så tråkigt!

Svar: Så trist! Hoppas att det är trevligare väder imorgon.
TIDSTJUVEN

#4 - Emmy's Life

Minimani är verkligen en bra affär och jag har många gånger inspekterat den hyllan. Dock inte fått hem något ännu, haha. :)

Svar: Det är svårt när det finns så mycket att välja på. ;) Jag har redan flera body lotions och body mists från VS som jag måste använda före jag får köpa någon ny. Hade lätt kunnat köpa en av varje doft annars, hehe.
TIDSTJUVEN

#5 - Carolinahannamaria

Roligt med VS i Vasa! Dock är det lite (men bara lite ;) tråkigt att VS-produkter säljs så gott som överallt nuförtiden, det är ju inte lika "exklusivt" då ;)

Svar: Det har du rätt i. Det tar bort lite av den där "speciella" känslan när produkterna är allt för lättillgängliga. Men bra ändå att de finns på nära håll nu - och billigare än i tax free dessutom! :)
TIDSTJUVEN

#6 - Michelle

Men ååhh, inte alls bra att få veta det här. Nu vet jag ju var jag kommer att spendera skollunchen i morgon i alla fall hehe…

kram

Svar: Hehe, farligt farligt... ;)
TIDSTJUVEN

#7 - Maria

Oh, kanske jag äntligen skulle köpa mina första VS-produkter!! :)

Svar: Det tycker jag! Det är ju billigare priser än i taxfreen på båten och flygplatsen. :D
TIDSTJUVEN

#8 - Marica - livet i österbotten

Minimani är nog fantastiskt! :)

Svar: Verkligen.
TIDSTJUVEN

#9 - Pernilla

Kul att du kom till min kassa ^^
Hoppas bara jag inte gav ett dåligt intryck!
Kände mig såå trött och sliten idag :D

Svar: Jag ska absolut hålla utkik efter dig nästa gång jag är och handlar. Måste ju garanterat komma till din kassa då på nytt. :) Så kul att stöta på bloggbekanta. ♥
TIDSTJUVEN

#10 - Sara

Men åh va kul! Får nog verkligen ta mig en tur till Minimani någon dag :D

Svar: Japp, pricka genast in det i kalendern! :D
TIDSTJUVEN

#11 - daniela

alltså, hur bra kan minimani egentligen bli??

Svar: Ja du, bra fråga! Undrar vad de ska hitta på för att överträffa det här.
TIDSTJUVEN

#12 - L

Victorias Secret finns också vid Suvikirppis (de tar in nya varor, inte begagnade. Direkt man kommer in till höger, som en liten "extra business" förutom loppisvarorna). Köpte en Bodymist därifrån i våras :-)

Svar: Bra påpekade! :) Jag har sett det jag också. Fast där är ju utbudet mycket mindre (och dyrare?). Sedan Suvikirppis blev till Comboloppis finns VS-produkterna bakom kassan.
TIDSTJUVEN