Ratata presenterar Galans programvärdar

 
Om ni har surfat in på den finlandssvenska bloggportalen Ratata det senaste dygnet så vet ni redan detta, men annars har jag riktigt härliga nyheter att berätta för er. Vi kan nu stolt meddela att Ratata/KSF Media är en av våra stora samarbetspartners inför Galan 2015! Ratata/KSF Media kommer att stå för kvällens programvärdar.
 
 
Programvärdar för Galan 2015 är Anne Hietanen och Hannah Norrena! Anne och Hannah känner ni förmodligen igen från Yles populära talkshow En kväll med Anne och Hannah eller från deras respektive bloggar. Det är alltså dessa två fantastiska kvinnor som kommer att stå på scenen och hålla igång mellansnacken under kvällens gång. Kan det blir bättre än så? Nej, det är nog omöjligt. ♥
Vad är Galan 2015?
Galan 2015 (K15) är en stor blogg- och nöjesgala som för första gången någonsin kommer att gå av stapeln i Vasa stadshus lördagen den 21 november. Som arrangörer för evenemanget fungerar Ida-Marie och jag genom vårt företag Finemang. Inför Galan kommer det att ordnas en stor omröstning där allmänheten röstar fram sina absoluta favoriter i ett tiotal olika blogg- och nöjesrelaterade kategorier. Galakvällen kommer att bestå av mingel, prisutdelningar, artistuppträdanden med mera. Efter Galan kommer en officiell efterfest (K18) att ordnas. Fram till den 22 oktober är det möjligt att boka hotellövernattning till rabatterat pris via Sokos Hotel Vaakuna. Biljetter till Galan kommer att släppas i slutet av oktober. Håll utkik!
#1 - Sandra

Alltså jag är så peppad!! Kan det inte vara november redan?

Svar: Då är vi två!!! :D Fast jag har på känn att dagarna kommer gå supersnabbt nu i oktober och november. Vips står vi där på röda mattan i stadshuset, med en alldeles underbar och lyxig kväll framför oss. ♥
TIDSTJUVEN

#2 - Sandra

Jaaaa kommer bli sååå kul! O så måste vi ju ät frukost tillsammans, alla som bor på hotellet, tycker jag ;) Inte allt för ofta man är uppe i Österbotten så vill verkligen träffa så många jag bara hinner! Kramar! Snart ses vi :) <3

Svar: Jaa, vilken toppenbra idé! Gemensam frukost och eftersnack måste ju vi som bor på Vaakuna absolut ha. I like the way you think! :D ♥
TIDSTJUVEN

#3 - Hanna

Hoppas det blir gala också nästa år! Just nu känns det inte riktigt möjligt att komma då jag ännu ammar Lillasyster :/ Och att ta med hela familjen eller barnvakt så känns inte riktigt heller hållbart. Surt! För allt verkar bli sååå bra och det skulle vara så kiva.

Svar: Om allt går vägen och årets gala blir lyckad så blir det garanterat en favorit i repris nästa år. :) Ingen tvekan om den saken. Trist att du inte har "omständigheterna" på din sida i år. Det hade varit kul att träffas!
TIDSTJUVEN

#4 - Christina

Nej, vad härligt! :) Nu blir jag ännu mer taggad!

Svar: Wohoo! Pepp pepp :D
TIDSTJUVEN

#5 - Nellie

Ååå vad det kommer bli roligt, längtar!

Svar: Härligt att du också ser fram emot det! :D
TIDSTJUVEN

#6 - Jenny

Alltså vad roligt! Måste nog nästan försöka få ihop kalendern så jag kan komma upp till Vasa för det här! :)

Svar: Du måste GARANTERAT pussla i kalendern, för jag kan lova att du kommer ångra dig i sjutton år om du missar detta. :)
TIDSTJUVEN

#7 - Linda

Spännande spännande ^_^

Svar: Ja verkligen! :D
TIDSTJUVEN

#8 - Karolina

Ååh så bra det här blir!! :D

Svar: Jaa, Anne och Hannah kommer verkligen att vara de perfekta programvärdarna för Galan. :D Det känns som att de har precis den koll på bloggvärlden som behövs, samtidigt som de är så roliga och avslappnade tillsammans. ^^ Vi blev sååå glada när de nappade.
TIDSTJUVEN

#9 - Marica - livet i österbotten

Iiiik vad roligt det ska bli att träffa alla där! Ljuvligt initiativ ni tagit och genomfört!

Svar: Jättekul att du tycker det Marica! :) Tack!
TIDSTJUVEN

#10 - Julia

Så kul! Hoppas jag också har möjlighet att komma :) Är galan öppen för alla eller måste man ha en blogg?

Svar: Jag hoppas också att du kan komma. :) Galan är öppen för alla. Vi kommer att släppa biljetter i månadsskiftet oktober-november, och då kan vem som helst som är intresserad köpa en biljett. Så samla ihop hela kompisgänget, vetja! :)
TIDSTJUVEN

#11 - Jarina

Åååh jag är så pepp på galan! Ska bli så kul! :)

Svar: Härligt Jarina! :D
TIDSTJUVEN

#12 - Silje

DETTA BLIR SÅÅ BRA :D Jag är så pepp!

Svar: Wohooo :D
TIDSTJUVEN