Lördagslistan

Jag hittade en fenomenal lördagslista hos Elsa och snodde den skamlöst. Gör det ni också!
 
 
Hur var natten?
Jag somnade som en stock genast jag lade mig ner på kudden och sedan vaknade jag när Mikaels väckarklocka ringde någon gång före sju. Som tur fick jag somna om och steg upp först tiotiden. Älskar helg!

Vad har du gjort under morgonen?
Jag har tvättat kläder, gått igenom förrådet och prissatt massa saker som jag ska sälja på morgondagens loppis. Jag konstaterade än en gång att jag har alldeles för mycket saker och att det är lite hoardervarning över det hela. Sedan råkade jag av en slump få veta att John Guidetti tydligen är en svensk fotbollsspelare (jag bor under en sten, okej?) så nu är hela min världsbild rubbad när jag plötsligt fattar att den där hypade Guidetti-låten handlar om en människa som finns på riktigt.

Vad ska du göra idag?
Jag ska skriva på skolarbeten och dricka kaffe. Jag hade tänkt hinna en sväng via hembyn och hälsa på päronen också, men det ser lite dåligt ut på den fronten. Ikväll ska jag hänga med kompisar.

Vad ser du mest fram emot?
Kvällen!

 
Vilken typ av lördag kommer det att bli?
En rolig en förstås. Eller ja, lite tråkig också med tanke på skolarbetena.

Vad ska du ha på dig?
Egentligen skulle jag vilja ha klänning, men vi ska bowla ikväll så jag antar att det är säkrast att ta byxor ändå. Jag har inte bowlat sedan jag gick i högstadiet tror jag (då fick vi bowla på gymnastiken ibland!), så det finns viss snubbelrisk. Jag har ju en tendens att inte vara så värst graciös när det kommer till sporter. Svarta byxor och någon festlig tröja får det bli.

Vilka kommer du hänga med?
Mimmi, Cila, Madde, Sara och våra tillhörande män. Sara är hemma i Österbotten nu över höstlovet, så vi ska umgås hela gänget ikväll. Yay!

Vad ska du göra ikväll?
Först ska vi till Amarillo för att äta oss riktigt mätta och sedan ska vi rulla till Cinema Bowling för att bowla i två timmar.

Kan jag få en peppig lördagslåt?
Javisst. Peppigare än så här blir det inte:

#1 - a n n i k a

Åhh vilken rolig lista! :) Denna ska jag göra ikväll ^_^

#2 - Minna

Vilken bra lista! Snodde den jag också ;)

#3 - ISA

hihi underbar lista! hoppas bowlingen går bra ;)

#4 - Anneli

Gillar verkligen dina bilder!