Kalla frostnätter

 
Tänk att man har varit tvungen att skrapa bilrutorna på morgonen två dagar den här veckan nu! Få se om frostnätterna håller i sig... Jag tycker att det är lite mysigt med frost på marken och krispig kyla i luften när man beger sig till skolan eller jobbet på morgonen, men nu i oktober får det fortsättningsvis gärna vara varmt mitt på dagarna. Igår var det liksom frost på marken ännu på eftermiddagen. Huu.
 
 
Dagens planer består av lunch med några kompisar följt av diverse presentationer på en kurs i ÅA. Sedan vankas det fotojobb på kvällen. Vetenskapskvällen Fundra ordnas i Academills studio i år igen, och precis som förra året ska vi fotografera från Optica. Dags att susa iväg mot Vasa!
#1 - http://carloine.blogspot.com

Jag blev riktigt superlycklig igår morse när jag vaknade och såg att marken var vit. Men i morse var det inte lika roligt att det var så kallt, eftersom värmen tydligen inte har funkat i lägenheten, så vi hade bara 17 grader i morse inomhus.. brrr.. :)

#2 - Anna Sofia

Har inga problem med frost på morgonen så länge motorvärmaren funkar på bilen men nu gör den inte det så usch vad kallt det blev helt plötsligt haha men visst är det mysigt att gå upp på morgonen och det riktigt knastrar och lyser om gräset!

#3 - Maria

Andra bilden är så ljuvlig! :) Och frosten kommer möjligtvis vara veckans hetaste bloggtema, hehe, såg i fb-gruppen att vi var 3 på raken som delat inlägg med frost-bilder idag :D

#4 - a n n i k a

Fina bilder :)

#5 - Sandra A

Jag tycker också att det är mysigt med frostiga morgnar, men det behöver helst inte bli kallare än såhär .. ;)