Mingelreportage från Galan

Vasabladet, Radio X3M och Hufvudstadsbladet var på plats på Galan i lördags. Här kommer deras galarapporter.
 
 
Vasabladets reporter Heidi Kojonen och fotografen Mikael Nybacka gjorde ett otroligt fint mingelreportage om kvällen: Galan glimmade i guld. Gå in på artikeln för att bläddra i bildspelet. Kanske ni hittar er själva eller någon ni känner bland bilderna? P.S. Tusen tack än en gång för batterilånet till blixten Mikael! Du var en räddare i nöden.
 
 
Från Radio X3M var Nicke Aldén och Märta Westerlund på plats. De uppdaterade en livefeed med bilder under kvällen och frågade galagästerna vad de aldrig skulle blogga om. Gå in på artikeln Se Galan 2015 i bilder för att se Radio X3M:s bildreportage från kvällen. Kanske ni är nyfikna på att få veta vad Ronya och Fredrik Furu aldrig skulle blogga om?
 
 
 
Jenna Vierinen på Ratata frilansade för Hufvudstadsbladet under kvällen. Hennes artikel finns publicerad här: Bloggalan - kolla vinnarna och bilderna. Här finns det också stor chans att hitta bekanta ansikten i bildspelet. Missa inte!
 
Som bonus skrev Åbo Underrättelser dessutom en kort notis för att uppmärksamma sina läsare om de åboländska vinnarna. Kul!
#1 - Linda

Höh! Hufvudstadsbladet har fått med alla vinnare förutom mig! 😝

Svar: Nämen! He va nå naa. Kanske Jenna inte hann ta bild på dig?
TIDSTJUVEN

#2 - Johanna

Kort tillägg så uppmärksammades de åboländska vinnarna också i Yle Åboland på måndag :) (hälsar lokalredaktör i Åbo)

Svar: Tack för infon Johanna! Så roligt att höra att vinnarna uppmärksammades i lokalradio. :) Det förtjänade de verkligen.
TIDSTJUVEN

#3 - Jarina

Jag känner mig som en galakändis efter den där bilden på oss som finns både på nätet och i Vasabladets tidning, haha...

Svar: Det tycker jag att du har all rätt till. ;) Hoppas att du lyckades få tag på ett exemplar av den tryckta tidningen.
TIDSTJUVEN

#4 - Jenna

Något som inte har nåt med Galan att göra - men jag såg det här och tänkte direkt på dig... =D
Man kan väl aldrig få för mycket av Grumpy Cat..??

http://www.bjooti.se/?p=14348

Svar: Åååååhhh, så fint! :D Du har helt rätt i att man aldrig kan få för mycket Grumpy Cat. Är det svårt att beställa via Etsy? Jag måste försöka fixa egna Grumpy Cat-nagelpynt i värsta fall, för det där var ju bara för tjusigt. Tack för tipset! :D
TIDSTJUVEN