2015-11-26 | 15:45:00

Lite mer kärlek i världen

 
Världen behöver fler kärleksbomber. Vi lever i en tid där negativitet, hat och fördomar härjar fritt. Går man in på valfritt nyhetsmedies hemsida och läser de tio första kommentarerna på en artikel så är majoriteten av dem negativa. Scrollar man igenom Facebook-flödet möts man av fördomar och ogrundrade åsikter. Så borde det ju verkligen inte få vara!
 
Som motvikt till allt hat hade tjejerna i Sevendays monter på Galan ställt fram en låda där man fick lämna beundrarpost till bloggare som man tycker om. Precis som på lågstadiedisco fast i bloggversion. Döm om min förvåning när jag läste igenom de härliga kärleksbomberna från Galan och upptäckte att jag hade hade blivit kärleksbombad. Tusen tack för kärleksbomberna Madde, Monica och Mimmi. Jag är så glad att ni finns och att jag har fått lära känna er. ♥
 
 
Idag när jag loggade in på min mail hade jag ett oläst meddelande som väntade i min inkorg. Kanske det finaste mailet jag någonsin fått. Det kom från en tjej som heter Ellen och mailet innehöll en bifogad fil. Jag blev alldeles tårögd när jag öppnade filen och möttes av en teckning som Ellen hade gjort. Teckningen föreställde mig. Ellen är en superduperhärlig och genuin tjej som dessutom är riktigt duktig på att teckna och gör en egen webbserietidning vid namn Bibelgänget. Det här är första gången i mitt liv som jag har blivit avritad, och det känns verkligen häftigt att ha blivit porträtterad så här fint av just Ellen.
 
Idag går min kärleksbomb till dig, Ellen. ♥

Finheter
ellenlundis

Tack finaste Maria! :) Jag har gjort en fin inlägg om dej på min vanliga blogg.

Tack för att du följer båda mina instagram. Tack för att du delade mina bloggar på ditt inlägg. :D Det uppskattas väldigt mycket.

https://finlandsgullet.wordpress.com/2015/11/26/tack-maria/

2015-11-26 | 17:12:35 | http://finlandsgullet.wordpress.com/
Silje

Åh vad roligt! :) Och vilken ära!
Stor kärleksbomb till er båda!

2015-11-26 | 17:46:45 | http://siljetherese.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?